peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Tase-erittelyiden "lukitseminen"

tekijä Anonymous
Tila: Aktiivinen

Tase-erittelyt pitäisi saada "lukittua" kunkin kuukauden loppuun ja erityisesti tilinpäätöspäivälle!

Nyt käy niin, että kun tilinpäätöksen tase-erittelyt ovat kesken, et voi tehdä seuraavien kuukausien tase-erittelyjä, tai tilinpäätöksen tase-erittelyt menevät sekaisin.

Jos tilinpäätös valmistuu esim. vasta huhtikuussa, on siinä kohtaa jo kolmen, neljän seuraavan kuukauden tase-erittelyt tekemättä Hymiö Surullinen

2 kommenttia
CHAMPION ***
tekijä Taru Heinonen

Olisiko tähän mahdollista saada tilikausikohtaisia erittelyitä eli erittelyt ovat aina tilikausi sidonnaisia ja edelisen tilikauden erittelyt pitäisi "hakea" uudelle tilikaudelle tilinpäätöksen valmistuttua (tai ennenkin tarvittaessa). Tällöin vanhan tilikauden erittelyt eivät vaarantuisi vaikka uudella tilikaudella tehtäisiin mitä muutoksia.


Vinkki seurantakohteiden "nollauksen" esim poistojen osalta voi tehdä jo uudella tilikaudella ennen tilikauden päättymistä. Tämä helpottaa edes hieman poistojen tekemistä kuukausittain oikean suuruisena (jos poistoperusteisiin ei enää tule muutoksia).

tekijä Jani Korhola

Hei Saija ja Taru,

Tämä on varmasti sellainen ominaisuus joka helpottaisi kirjanpitäjän työtä tilikauden vaihtuessa. Toistaiseksi tätä ei kuitenkaan oteta meidän työlistalle, sillä emme ole lähitulevaisuudessa tätä osa-aluetta Netvisorissa parantamassa. Jätän tämän kuitenkin aktiiviseksi toiveeksi jotta äänestys voi jatkua.