peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CHAMPION **

Tililtä tehdyistä maksuista kuitit

Tila: Backlogissa

Netvisorista olisi hyvä saada verkkopankista saatavaa vastaava kuitti. Näitä tulee paljon, että erinäisten hakemusten liitteeksi pitää saada maksukuitti ja kuvakaappaus tiliotteesta ei aina riitä.

5 kommenttia

Hei,

Olemme saaneet paljon kehitysideoita tilisiirtotoiminnallisuuden kehittämiseksi. Sen kokonaisuuden kehitys on otettu kehityksemme työlistalle ja tämä yksittäisenä asiana huomioidaan siinä.

T: Janne

CHAMPION ***

Hei,

Pankista saatava tapahtumaotehan toimisi osassa tapauksia.

Hei,

Tapahtumaote olisi yksi vaihtoehto. Toinen voisi olla että kun saamme tiliotteen niin lisäämme arkistointitunnuksen tilisiirtoon josta sitten saisi tulostettua kuitin ulos arkistointitunnuksen kera.

Tähän liittyen kysymyksiä:

- Riittäisikö tämän lisääminen pelkästään tilisiirtoon kuten Janne ehdottaa vai olisiko myös ostolaskulla tälle tarvetta?

- Missä tilanteissa näitä erityisesti tarvitaan? Liittyvätkö nämä PRH ja Tekes -alueelle vai myös muualle?

- Olisiko joku muu vaihtoehto vielä toimivampi teidän mielestä?

CHAMPION ***

Hei,

Käyttötapauksista yksi on PRH:ta varten kuitti, Tekesiä varten en ole itse koskaan tarvinnut kuittia.

Ostolaskuille on tarvetta myös. Näitä tarvitaan tyypillisesti asiakkaille joilla on heikompi taloudellinen tilanne. Toisinaan sitten maksetaan jotain ja pitää saada kuitti maksusta heti ulos. Sitten on erityistoimialoja kuten autokauppa, missä tälle on jatkuva tarve.

Tapahtumaote todennäköisesti olisi toimivin vaihtoehto tähän kun se on pankkien puolesta olemassa ws-kanavissa valmiina.

CHAMPION ***

Heti maksun jälkeen saatava kuitti on varmaan toiveunta, mutta jos edes tiliotteen saavuttua saisi yksittäisestä tapahtumasta arkistointitunnuksen sisältävän kuitin, se olisi hienoa.