peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Annukka Hakkarainen
CHAMPION *

Tilintarkastajan Netvisor-tunnusten voimassaolo

tekijä Annukka Hakkarainen
Tila: Toteutettu

Tilintarkastajan Netvisor-tunnuksille tulisi saada määriteltyä jo perustamisvaiheessa voimassaolo, jonka päätyttyä myös tunnusten laskutus loppuu.

10 kommenttia
Timo Joronen
CHAMPION **
tekijä Timo Joronen

hyvissä ajoin ilmoituksia meille ja tt:lle

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei,

Laitetaan vuoden 2016 kehityslistalle. Muutetaan määräaikaisuutta siten, että se huomioidaan myös laskutuksessa.

T: Janne

Jukka Mäkelä
CONTRIBUTOR **
tekijä Jukka Mäkelä

Yhteiskäyttöisyys on Netvisorin tärkeimpiä ominaisuuksia. Tilintarkastaja, kirjanpitäjä ja asiakas on samassa tiedossa kiinni myös tilikauden aikana. Tilintarkastajien tunnuksilla rahastaminen sotii pahasti tätä ominaisuutta vastaan. Tilitoimistojen päälle kaadetaan tunnusten "päälle - pois" -laittaminen. Sen verran vinkkinä voin kertoa, että tilintarkastajaksi kannattaa valita sellainen henkilö, joka on ennestään Netvisor -käyttäjä. Tällöin ei mene kuukausimaksuja ja eikä siten tarvitse tilitoimistossa harrastaa edellä mainittuja sulkeisia. Terveisin Jukka Mäkelä, KHT 

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Tilintarkastajan pitäisi minunkin mielestäni päästä tarkastamaan kirjanpitoa ilman maksua. Näin on esim. Procountorissa. Tuo päälle ja pois -laittaminen on kaikkien osapuolien kannalta typerää.

Ari Murtomäki
CONTRIBUTOR ***
tekijä Ari Murtomäki

Ehdottomasti pitäisi olla niin, että tilintarkastajan oikeudet voivat olla päällä kokoaikaisesti ilman niiden kanssa pelaamista.  Mieluiten ilmaiseksi tai ainakin pienellä vuosimaksulla.  Kyllähän se olisi toivottavaa, jos asiakas haluaisi sparrata jotakin asiaa kesken tilikauden myös tilintarkastajan kanssa, että tilintarkastaja pääsisi suoraan lukuja katsomaan... ja varmaan osatarkastuksia voisivat tehdä hiljaisempana aikana, jolloin heilläkin kevätkiireet helpottuisivat!

Jukka Salminen
CHAMPION *
tekijä Jukka Salminen

Tähän menee kallista tilinpäätösaikaa ja lisäksi pitää muistaa ottaa tilintarkastamääritys pois päältä. Poiskytkentään saattaa vierähtää muutama kuukausi, kun asia unohtuu ja kuka tästä vastaa. Tämänhän voisi toteuttaa siten, että tilintarkastaja kirjaa itsensä ulos tarkastettavasta yrityksestä, silloin kun hän on tehtävänsä suorittanut. Kytkettäessä palvelua päälle, Netvisorista voisi lähteä sähköpostiviesti/ SMS-viesti tilintarkastajalle, että palvelu on kytketty hänelle (päivämäärä ja minkä ajan palvelu on päällä).

En hyväksy ajatusta, että tilintarkastajalle annetaan valtakirja seurata toimintaa koko ajan. Onko heillä edes tarvetta siihen, saati kiinnostusta, maksetaanko siitä?  Tilintarkastuksen kytkeminen päälle on tilitoimiston tuote, mutta poiskytkeminen tuntuu turhalta tuotteelta. Poiskytkemisen voi hoitaa joku muu, mielellään mahdollisimman helposti (automaattisesti). Nykyinen järjestelmä vaatii ehdottomasti uudistusta.

tekijä Lasse Kosonen

Hei,

tämä pitkään ja paljon toivottu ominaisuus julkaistiin kuun alussa ja toinen vaihe eilen, joten nykyisin tilintarkastajan veloitus perustuu käyttöoikeuden voimassaoloon ja käyttöoikeutta pääsee muokkaamaan yrityskohtaisesti.

Jukka Salminen
CHAMPION *
tekijä Jukka Salminen

Hei Lasse!

Olisit voinut kertoa samalla täsmällisesti, miten veloitus toimii, puhutaan vain voimassaolo-ajasta.  Käyttöoikeutta täytyy tietenkin päästä muokkaamaan.

tekijä Lasse Kosonen

Moi Jukka,

eli veloitusperuste kuukaudelta syntyy, kun Netvisor Tilintarkastajissa olevan tilintarkastajan käyttöoikeus tarkastettavaan yritykseen on ollut voimassa yhdenkin päivän kyseisen kuukauden aikana.

Esimerkiksi, jos käyttöoikeuden voimassaoloaika on 1.3.2017 - 2.4.2017, niin veloitusperuste syntyy maalis- ja huhtikuulta. Jos käyttöoikeus on voimassa 1.3.2017 - 24.3.2017, niin silloin luonnollisesti veloitetaan pelkästä maaliskuusta.

Tässä on vielä lisäohje mistä käyttöoikeuden voimassaoloaikaa pääsee muokkaamaan:

tekijä Lasse Kosonen

Moikka,

eilisissä viikkopäivityksessä tuli se, että jatkossa yritysten ja tilitoimistojen käyttäjähallitsijat (KH) pystyvät antamaan myös tilintarkastajan (TT) roolin käyttäjille.