peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR **

Toimipaikkatiedot luodessa myyntilaskutusasiakasta

Tila: Arkistoitu

Asiakkaat lisäävät usein toimipaikkatiedot puutteellisesti uutta myyntilaskutusasiakasta perustaessaan, ko. kohtaan saatetaan laittaa vaikka vain toimipaikan nimi ja jättää osoitetiedot lisäämättä. Jos myyntilaskutusasiakkaalle lähetetään laskut verkkolaskuina, verkkolasku ei lähde eteenpäin, jos toimipaikkatiedot eivät ole täydelliset. Ohjelman olisi hyvä varoittaa jo asiakasta luodessa, että toimipaikkatietoihin pitää lisätä kaikki kohdat. Ohjelman ei pitäisi tallentaa toimipaikkatietoja lainkaan puutteellisina.

1 kommentti

Hei Virpi,

Toimipaikan osoitetietojen puuttuminen ei estä laskun lähettämistä tulostuspalveluun ja jotkut asiakkaamme ovat hyödyntäneet "vajaita osoitetietoja" omiin tarkoituksiinsa. Jos estäisimme näiden vajaiden tietojen syöttämisen kokonaan, aiheuttaisi se tiettyjä haasteita tällä asiakasjoukolla.

Olet toki oikeassa että osoitetietojen tulisi aina olla mahdollisimman täydelliset. Tulemme jatkossa ainakin näyttämään tiedon puutteellisista osoittetiedoista paremmin esim. laskunäkymällä, jolloin tähän voi käyttäjä paremmin reagoida. Mahdollisesti jossain vaiheessa myös tuo alkuperäinen toiveesi voidaan täyttää. Arkistoin kuitenkin tämän pyynnön nyt täältä Communitysta.