peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Tositteelta polku/linkki tiliotteelle

tekijä Anonymous
Tila: Backlogissa

Samaan tapaan kuin myyntilaskutositteelta pääsee linkin kautta myyntilaskulle ja ostolaskutositteelta pääseen ostolaskuun, olisi hyvä saada vastaava toiminto pankkitositteelta linkki tiliotteelle.

Tiliotteella näkyy usein sellaista tietoa, mitä tositteelle ei kopioidu, ja helpottaisi kovasti siirtymistä Netvisorissa.

Joissain tositteissa tämä toteutuu, mutta ei kaikissa. Miksi tämä ei toimi kaikissa pankkitositteisssa ?

6 kommenttia
Kuisma Puurunen
CHAMPION *
tekijä Kuisma Puurunen

Linkki tiliotteelle tulee muistaakseni näkyviin, jos tiliotteella käsittelee tapahtuman pidempää kaavaa käyttäen: Muu tapahtuma > Uuden tositteen muodostus. Jos valitsee tiliotteella pelkän Tiliöi -painikkeen, niin silloin tositteelle ei muodostu linkkiä tiliotteelle.

Mutta samaa mieltä: tämä on oleellinen puute, joka olisi syytä korjata.

Leena Toivonen
CONTRIBUTOR ***
tekijä Leena Toivonen

Hei Netvisorin kehitys...

Olettehan tekemässä yllä mainitulle ongelmalle jotakin? On todella epäloogista, että linkin tiliotteelle saa näkyviin vain tekemällä tositteen niin sanotun pitemmän kaavan mukaan. Käytettäessä tiliöi -nappia tai tiliöintisääntöjä linkkiä tiliotteelle ei tositteelle muodostu.

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

tämä kyllä olisi tärkeä parannus sekä ohjelman toimintalogiikan että audit trailin kannalta. nyt joutuu erikseen hakemaan tiliotteiden kautta oikeaa tiliotetta että voi todentaa kyseessä olevan sama tosite.

Taru Tupola
CONTRIBUTOR ***
tekijä Taru Tupola

Samaa logiikkaa kaipaisin myös tarkistamattomat tiliöinnit näkymään. Sieltä olisi ehdottomasti päästävä suoraan esim. ostolaskulle/myyntilaskulle eikä kiertää aina tositteen kautta.

tekijä Lasse Kosonen

Hei,

tarkkaa aikataulua minulla ei ole antaa, mutta otimme tämän parannettaviin asioihin ja tulemme tekemään sen, että tositteelta pääsee kyseiselle tiliotteelle, vaikka tosite onkin tiliöity "lyhyemmän" kaavan mukaan.

Miia Hiltunen
CONTRIBUTOR **
tekijä Miia Hiltunen

Hei,

Koska myös lyhyemmän kaavan kautta tiliöidyistä tositteista saadaan linkki tiliotteelle?