peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
GURU ***

Tositteen kopiointi toivon uudelleen

Tila: Arkistoitu

Esitän tositteen kopiointia uudelleen koska edellinen on vain arkistoitu.

Esimerkiksi nyt kopioin poistotositteet joka kuukaudelle. Jos tekisin tuon homman vain yhdelle yritykselle niin ei siinä kummoinen homma olisi, mutta tee se sitten kaikille asiakkaille, vähän menee aikaa turhuuteen. Muitakin tositteita teen kopioimalla tositteen joka kuukaudelle joten automaattinen kopiointi halutulle aikavälille nopeuttaisi tätä työtä. Toki jos keksitte jonkun muun vielä kätevämmän tavan niin esityksiä otetaan vastaan.

4 kommenttia
GURU ***

Tuli vielä mieleen että kun ostoreskontrassa on tuo kätevä jaksotustyökalu voisiko nämä tositteet pyöritellä ostoreskontran puolella ns. nollalaskuina? Tulisi yhdellä tallennuksella koko vuosi.

CHAMPION ***

Oletko käyttänyt kirjanpidon jaksotustyökalua. Kun kyseessä on esim. tasapoistettava erä, vaikkapa 4 vuodelle aktivoitu remontti, voit yhdellä säädöllä huolehtia halutessa koko elinkaaren mittaisen poiston eikä asiaan enää sen koommin tarvitse palata.

GURU ***

Hei

En ole tuota edes kokeillut. Antaako tase-erittelyihin oikeat seurantakohteet myös eli edellisen vuoden poistot siirtyvät avaussaldoon? Pitäisi perehtyä tuohon tarkemmin kun vain olisi sitä aikaa. Kiitos kuitenkin Helena vinkistä.

T:Tuula

Status changed to: Tila: Arkistoitu

Hei Tuula, 

tulemme kehittämään jaksotustyökalua ostojen ja myyntien puolelle ja se tulee pienentämään tätä tarvetta.