peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tuloslaskelmassa ja taseessa kuukauspalkki kiinnitettynä

tekijä Kirsi Palmroos
Tila: Aktiivinen

Olisi hyvä, jos raportoinnissa kuukausipalkki oli kiinnitettynä.

Tällä hetkellä kun esim. tilikohtaista tuloslaskelmaa selaa alaspäin ja valittuna on koko vuosi kuukausittain, niin puolessa välissä häviävät kuukaudet näkyvistä jolloin "keskimmäisten" kuukausien osalta menee arvailuksi mikä kuukausi on kyseessä.

7 kommenttia
GURU ***
tekijä Tuula Jehkonen

Sama toive myös laskentakohderaporteille.

CHAMPION ***
tekijä Teemu Kolehmainen

Tämä olisi hyvä joka raportille ja tähän voisi vielä esittää jatkotoiveen, että myös tulostettaessa paperille raportteja kaudet näkyisivät joka sivun yläreunassa, samoin kuin ainakin muissa fiksuissa kirjanpito-ohjelmissa, mutta Netvisorissa nyt muutenkin keskitytään tällaisten perusjuttujen sijaan kaikkeen ylimääräiseen säätämiseen ulkonäkö toiminnallisuuden edellä. Vuodesta toiseen on samat puutteet käytettävyydessä ym. ja uudistuksilla pahimmillaan huononnetaan käytettävyyttä entisestään, mutta onneksi näiden kehittäjien ei tarvitse samassa laajuudessa käyttää ohjelmaa jokapäiväisessä elämässään kuin esim. kirjanpitäjien.

tekijä Kirsi Palmroos

JEE! Huomasin, että tuloslaskelman kuukausipalkki on nyt kiinnitettynä ylös.

Kiitos paljon!

CHAMPION ***
tekijä Teemu Kolehmainen

Tämän kun vielä saa jokaisen raportin otsikkopalkkiin ja myös tulostusversioihin, niin sitten aletaan olla sillä tasolla kun muutkin alan ohjelmistot.

GURU ***
tekijä Tuula Jehkonen

Hei

Pitääkö jotain asetuksia tehdä, minulla ei ainakaan tavallisessa tuloslaskelmassa tuo kuukausipalkki ollut kiinnitettynä?

T:Tuula

CHAMPION ***
tekijä Teemu Kolehmainen

Tämä on edelleenkin vain tuloslaskelmassa kuukausittain. Onkohan tätä tulossa muihin raportteihin ja myös tulostukseen, että paperillakin luettavuus helpottuisi otsikoiden näkymisellä joka sivun yläreunassa? Vetoan edelleenkin siihen, että jos halutaan olla samalla viivalla muiden ohjelmistojen kanssa, olisi syytä tämänkaltaiset perusasiat laittaa kuntoon näin vuosien jälkeen.

tekijä Marja-Liisa Lohtander

Hei, 

tuloslaskelma kuukausittain sisältää tosiaan tämän otsikkopalkin kiinnittymisen. Kun uudistamme muita kirjanpidon raportteja, huomioidaan tämä myös niille.