peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Joel Hietala
CHAMPION **

Tuotekoodien päivittäminen massana

tekijä Joel Hietala
Tila: Arkistoitu

Tuotekoodit pitäisi päästä päivittämään suoraan tuotelistauksesta. Nyt kun jokaisen koodin kohdalla pitää mennä erikseen tuotteen "sisään" koodien päivittäminen on hidasta ja vaikeaa.

3 kommenttia
Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Joel,

Arkistoin idean sillä se on ollut pitkään avoinna ilman suurempaa kannatusta. Olemme saaneet vastaavaa palautetta myös muuta kautta ja hyvin todennäköisesti tulemme tähän liittyvää käsittelyä parantamaan tulevaisuudessa.

Joel Hietala
CHAMPION **
tekijä Joel Hietala

Ylipäätään kaikki toiminnot pitäisi pystyä tekemään nopeasti. Kyse on käyttömukavuudesta.

Sama ongelma ylimääräisen klikkailun kanssa tulee muissakin kohdissa esille. Viime viikolla lisäsin uuden asiakkaan hinnaston Netvisoriin ja siinä meni noin 5 tuntia työaikaa (tuotteita oli noin 170 kpl). Jos tuotteita pystyisi lisäämään listalle allekkain niin koko homman olisi saanut tehtyä alle tunnissa.

Sama ongelma on palvelulaskutuksessa. Jos laskutetaan sellainen tehtävä, jolle on kertynyt ostolaskuilta jälleenlaskutettavia tuotteita esim. 100 kappaletta niin kaikki jokainen pitää poistaa yksitellen myyntilaskulta ja yhden tuotteen poistaminen vaatii kaksi hiiren klikkausta. Tekee siis yhteensä 200 hiiren klikkausta.

tekijä Suvi-Päivi Kortesluoma

Äänestämään ei näköjään enää pääse, mutta kommenttia sitten. Tuotehintojen ja hinnastojen järkevöittämistä kannatan myös -olisi helpompi seuratakin, että hinnat on kunnossa, jos hinnat näkisi asiakaskohtaisena listana eikä tuotekohtaisena.