peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anna-Maria Kosonen
CONTRIBUTOR **

Työajan kirjaaminen mobiilisovelluksessa

tekijä Anna-Maria Kosonen
Tila: Aktiivinen

Työajan kirjaamisiin mobiilisovellukseen olisi hyvä saada "nappi" jolla kerrotaan työajan alkavan "NYT" ja päättyvän "NYT". Samoin tauko alkaa nyt ja päättyy nyt.

Helpottaa huomattavasti työajan kirjaamista, kun ei tarvitse erikseen kirjata tunteja laskentakohteille, vaan käytetään pelkästään työajan ja liukuman seurantaan. Tällä hetkellä tilanne on, että työpäivän päätteeksi voi kirjata tulo ja lähtöajan sekä tauon. 

2 kommenttia
tekijä Sini Alamäki

Hei Anna-Maria

 

Kiitos kehitysehdotuksesta mobiilisovellukseen! Idea on hyvä, mutta tällä hetkellä keskitymme mobiilisovelluksen kehityksessä muihin teemoihin eikä tämä ole aktiivisesti edistettävien asioiden listalla. Tuntikirjauksiinkin tullaan vielä palaamaan joskus myöhemmin, jolloin voimme tarkemmin arvioida myös tätä ideaa. 

 

Nykyisin tuntikirjauksissa on kaksi eri vaihtoehtoa, jotka määritellään yritystasolla palkkamallikohtaisesti: mainitsemasi alku- ja loppuajan mukaan kirjaaminen sekä työajan merkitseminen tunteina yhteensä. 

Veera Granbom1
CONTRIBUTOR ***
tekijä Veera Granbom1

Olisi todella olennainen osa ihan normaalia työajankirjaamista, että työajan saisi alkamaan ja päättymään yhdellä klikkauksella ja tarvittaessa sitten pääsy muokkaamaan tietoa. Tämä appi jää nyt usealta firmalta ottamatta käyttöön ihan vain tämän perusominaisuuden puuttumisen vuoksi.

Jos apissa voisi edes käsin syöttää alkamisajan ja tallentaa sen aamulla kun tulee töihin ja päivän päätteeksi lisätä ja tallentaa lopetusajan niin tällä olisi jotain toivoa, mutta nyt pitää päivän lopuksi muistaa mihin aikaan tuli töihin ja kirjata koko päivän työaika yhdellä kertaa.  Lopputulos on se, että työntekijät kirjaavat joka päivälle täydet normitunnit koska eivät jaksa säätää todellisten tuntien kanssa.