Anonymous
Entinen jäsen

Työntekijän kotikustannuspaikka - pitää pystyä jakamaan useammalle kustannuspaikalle

tekijä Anonymous
Tila: Aikataulutettu

Hei,

Toivoisin, että työntekijän kotikustannuspaikkana voisi olla useampi kuin yksi. Minulla asiakkaallani on työntekijöitä, joilla on vakiona kustannuspaikkajako useammalle kustannuspaikalle, kolmelle-viidelle. Nykyisessä tilanteessa työntekijän kustannuspaikkajako täytyy tehdä KÄSIN joka kerta kun palkkaa maksetaan. Eli palkanlaskijan täytyy muistaa vilkaista ohjetta, jossa tämä tieto kustannuspaikkajaosta. Ottaen huomioon, että palkanlaskennan puolella on monia muita puutteita, eikä Netvisorissa pysty ylläpitämään tietoja - palkanlaskijalla on todella monta asiaa muistettavana ja todella monta excelia ylläpidettävänä, jotta palkat saadaan laskettua oikein.

2 kommenttia
tekijä Minna Seistilä
 
Raipe03
CONTRIBUTOR *
tekijä Raipe03

Milloin tämä ominaisuus on tulossa, työntekijöille saisi rakennettua vyörytyssäännön, tallennettua henkilön taakse usean vakiokustannuspaikan prosentteineen (on merkitty aikataulutetuksi)? Määrässä ei saisi olla rajoituksia, on asiakkaita, joiden palkat jaetaan usealle kymmenelle kustannuspaikalle. Ja kullakin henkilöllä eri määrä kustannuspaikkoja ja jako erilainen.

 

Lisäksi voisi palkanlaskennan yhteydessä olla valittavia/tallennettavia vyörytyssääntöjä, vastaavassa kentässä kuin jakokäyrä, mutta siten, että saa valittua valmiin säännön ja ei tarvitsisi joka palkanlaskennan yhteydessä tallentaa jakokäyrää uudelleen.