peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR **

Useamman palkkalaskelman tulostusmahdollisuus kerralla henkilön takaa

Tila: Aktiivinen

Hei,

Minusta olisi hyvin hyödyllistä mikäli palkansaajan tiedoista saisi kohdassa Palkkalaskelmat suoraan ruksia tulostettavaksi tarvitut laskelmat yhdellä

kertaa. Usein näitä nimittäin tarvitaan koko vuodelta tai muulta pitemmältä periodilta, ja on suhteellisen turhauttavaa joutua avaamaan ne kaikki

yksitellen tulostettaviksi.

Ehdotan tällaista ominaisuutta lisättäväksi.

Ystävällisin terveisin

Maiju Ruismäki

5 kommenttia

Hei

Verkkopalkassa palkansaaja voi itse tulostaa palkkalaskelmansa niiden laskelmien osalta, jotka ovat tarpeen toimittaa eteenpäin. Suosittelen verkkopalkan käyttöönottamista. Lisää verkkopalkasta voi lukea täältä Maventa Verkkopalkka – Netvisor tukiportaali  (tukisivu) sekä http://maventa.com/verkkolaskutus/lisapalvelut/verkkopalkka/  (palvelun oma sivu hyötyineen). 

CHAMPION ***

Hei,

Meillä on verkkopalkka käytössä. Harvoin (ei vielä kertaakaan) laskelmia tarvitsee tulostella (tai vain avata pdf:ksi) palkansaajaa varten. Useammin niitä tarvitaan kaikenlaisten selvitysten ja tarkistuksien yhteydessä yrityksessä palkanlaskijan toimesta. Uskoisin, että aloittajakin tarkoitti lähinnä tätä. Ainakin itselläni on tarve tarkistella useampaa palkkalaskelmaa kerrallaan ja kätevämmin se kävisi jos ne saisi yhteen pötköön.

Saahan laskelmat pötköön palkkakausittain, niin miksipä ei samalla tavalla myös palkansaajan palkkalaskelmat-näkymästä. Helpottaisi arkea ja käytettävyyttä huomattavasti.

Kiitos tarkennuksesta Miika. Idean taustalla olevan todellisen tarpeen hahmottaminen on ideoinnissa todella tärkeää, jotta voimme toteuttaa ratkaisut näitä tarpeita palvelemaan ja kykenemme priorisoimaan ideat todellisten tarpeiden mukaisesti. Kommenttisi auttaa meitä eteenpäin.

Odotan itse kaikenlaisten selvitysten täyttämisten vähentyvän huomattavasti kun pääsemme vuoden kuluttua tulorekisterin aikaan. Tällöin perimmäinen tarve selvityksen vastaanottajan tiedonsaamiselle tulee katettua automaattisesti palkanlaskentaprosessin raportoimisen yhteydessä.

CHAMPION ***

Juu, ja onneksi ei ole tarvinnut verottajan yms. selvityksiä varten palkkatietoja kaivella, vaan ihan omia tarkistuksia ja sellaisia varten. Niitä on varmasti jokaisella palkanlaskijalla ainakin silloin tällöin. Varsinkin palkanlaskijan tai muun asiaan vihkiytyneen henkilökunnan vaihtuessa.

CONTRIBUTOR **

Hei,

Verkkopalkka ei ole ollut käytössä kuin vasta hetken suhteessa siihen että esimerkiksi viime viikolla minulta pyydettiin vuosien 2013-2017 palkkalaskelmia. Tälläkin henkilöllä laskelmia olisi tuolle aikavälille ollut 26 kpl. Kyseisessä tietokannassa on n. 2450 palkansaajaa joilla on pahimmillaan viikottainen laskelma. Yksikin tällainen pidemmän aikavälin pyyntöön vastaaminen vie todella kohtuuttomasti aikaa jos jokainen laskelma on tulostettava pdf:ksi erikseen. Koska kyse on useimmiten verottajan vaatimuksista miksi he näitä haluavat ja koskee usein kilometrikorvauksia tai päivärahoja, niin vastaus ei voi olla että otetaan pelkkä palkkatodistus vuosi kerrallaan. Ongelma ei myöskään tule poistumaan päiväjärjestyksestä sillä että tulevaisuudessa asiat tehdään toisin koska historia on ja pysyy ja sitä joudutaan säännöllisesti selvittelemään.