peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
GURU ***

VIELÄ PÄÄKIRJASTA

Tila: Arkistoitu

Pääkirjalla on hyvä kun on laskentakohteet mutta ei yhdessä sumpussa. Samoin kun laskentakohteita on paljon niin pääkirjan rivikorkeus nousee tosi suureksi ja näytöllä ei enää montaa riviä näy. Saisiko tähän korjausta? Tässä yksi näkymä eikä tämä ole vielä se kaikkein suurin riviväli.

6 kommenttia
CHAMPION *

olen samaa mieltä, tämä raportti on järkyttävä. ollut samanlainen ilmeisesti yli 15 vuotta. eikä siihen ole tullut mitään muutosta, lisäksi tässä on kaksoisviivoitus, joka on aivan turhaa. yksinkertainen selkeä raportti olisi järkevä. Nyt tämä on noussut paremmin esiin, kun tähän on otettu kantaa käyttäjien puolelta.

CONTRIBUTOR **

Tähän vielä lisättynä se, että suuremmat luvut ovat kahdessa kerroksessa.

GURU ***

Juurikin näin Katri, ärsyttävää Hymiö Surullinen

CHAMPION *

keskustelu on pysähtynyt, eikä tämä olekaan ongelma?

GURU ***

Mielestäni tämä on ongelma edelleen mutta en tiedä onko Netvisorilla resursseja vastata tähän ja moneen muuhunkaan ongelmaan. Kustannuspaikkoja on toivottu pääkirjalle jo pitkään ja jos niitä on vain yksi niin toimivuus olisi ihan hyvä. Useilla asiakkailla hierarkiaa on kuitenkin 2-3 joten raportista tuli näissä tilanteissa entistä onnettomampi.

Hei Tuula ja muut,

Tulemme kyllä aikanaan uudistamaan myös kirjanpidon raportteja, mutta tällä hetkellä näyttää siltä että ainakaan tämän vuoden puolella tätä työtä ei päästä aloittamaan.