peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR ***

Velvoitteet-> Palkat -> herjaus erilliilmoituksen verotilisiirto muodostamatta

Tila: Toteutettu

Onko tähän olemassa jotain konstia, millä saadaan "hälytyskello" pois velvoitteet näkymästä?

Yrityksen erillisilmoitus on kirjattu ostorekontraan laskuksi, joten tämä ilmoitus on aiheeton.

Olen yrittänyt muodostaa tilisiirron ja sen jälkeen käynyt poistamassa sen avoimista tilisiirroista -> ei auta edelleen on " hälytyskello" näkyvissä.

Apuja tähän ongelmaan otetaan ilolla vastaan. 

9 kommenttia
CONTRIBUTOR *
Yritin miettiä että mikä hälytyskello siellä on näkyvissä. Meillä ei viedä ostolaskuihin, mutta muutamalla yrityksellä ei muodosteta tilisiirtoa koska haluavat maksaa itse. Meillä ei näy hälytyskelloa. Erillisilmoitus on lähetetty netvisorista mutta verotilisiirto vain jätetty tekemättä. Vai oletteko siis tehneet erillisilmoituksen jotain muuta kautta kuin netvisorissa? Silloinhan siellä erillisilmoituksella pääsee tekemään tositteen ilman että järjestelmä lähettää ilmoitusta tulorekisteriin.
CONTRIBUTOR ***

Meillä on käytössä sellainen näkymä jossa on Velvoitteet (Palkat) ->se ilmoitaa onko kaikki tehty ajallaan.... jotta asiakkaamme näkee heti jos jotain jäänyt tekemättä. No nythän ei ole, kun erillisilmoitus on kirjattu ostoreskontraan ja maksettu sieltä,.

 

 

 

 

CONTRIBUTOR *
No nyt löysin meidänkin asiakkaalta tuollaisen herjan kun kävin läpi asiakkaita. Eikä näköjään auta että muodostaa tilisiirron ja poistaa sen. Hyvä kysymys, nyt minäkin odotan vastausta.
CONTRIBUTOR ***
Juu tarvitsi täpän, että maksettu muuta kautta 🙂
CONTRIBUTOR *

Meillä on taas asiakkaan Omaveron saldo plussalla, eli tilisiirtoa ei haluta tehdä. Tuo kello pitää saada ehdottomasti pois näkyvistä. 

CONTRIBUTOR ***

Hei,

tästä on nyt muodostunut todellinen haaste, sillä nyt ei voi erottaa enää niitä, jotka oikeasti on maksamatta ja niitä jotka vaan on maksettu muuta kautta. Asiakkaat, jotka myös itse Netvisoria käyttävät, ovat myös jo todella näreissään ja taas joudumme vastaamaan ja selittelemään. Kun muutenkin tulorekisteri aiheuttaa paljon ylimääräistä viestintää, niin sitten vielä tämänkin...

terkuin reija

Hei,

 

kiitos viesteistänne. Julkaisemme maaliskuun aikana toiminnallisuuden Erillisilmoitukset -osioon, josta saa halutessaan merkitä tietyn kuukauden hoidetuksi. Tällöin tiedotusnäkymälle ei muodostu ilmoitusta hoitamattomasta velvoitteesta. 

CONTRIBUTOR *

Hei,

 

Missä tämä toiminnallisuus kauden merkitsemisestä valmiiksi viipyy? Vai onko se tehty ja en vain löydä? Tammikuulta kello kertoo maksun olevan myöhässä nyt 50 päivää ja asiakkaan suuntaan tuo näyttää huolestuttavalta.

 

Asiakkaan alv-palautuksilla hoidetaan nämä maksut, joten tilisiirtoja ei tulla muodostamaan.

Ominaisuus on julkaistu Netvisorissa ja löytyy kohdasta Palkat > Palkanlaskenta > Erillisilmoitukset > valitse "Kuukausi" -pudotusvalikosta "Koko vuosi" > > Päivitä näkymä > Käsitelty ruutu kuukausien perässä, jonka voi ruksia.