peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Laura Raehalme
CONTRIBUTOR **

Verkkolaskuosoitteiden tarkistus ja korjaus/täydennys Y-tunnuksen perusteella

tekijä Laura Raehalme
Tila: Arkistoitu

Ehdottaisin Netvisoriin uutta ominaisuutta eli verkkolaskuosoitteiden tarkistamista ja korjaamista y-tunnuksen perusteella.

Nyt, jos myyntilaskulla verkkolaskuosoite on virheellinen, niin käyttäjä saa virheilmoituksen "...seuraavia myyntilaskuja ei voitu lähettää automaattisesti ensisijaiseen kanavaan virheen tai puutteellisten tietojen vuoksi...", sen sijaan, että pakotetaan käyttäjä tarkistamaan verkkolaskuosoitteet käsin Tieken palvelusta (tai muualta), niin Netvisor voisi verkkolaskun lähetyksessä automaattisesti tarkastaa Y-tunnuksen perusteella verkkolaskuosoitteen ja tarvittaessa korjata sen oikeaksi.

5 kommenttia
Rane Olsen
VISMA
tekijä Rane Olsen

Moi Laura,

Automatisointia tuossa ei tällä hetkellä ole, mutta kun viet verkkolaskuja lähetysprosessiin, on näkymän oikeassa yläkulmassa linkki:

Screen Shot 2016-01-26 at 4.27.18.png

Tuosta voi tehdä tarkistuksen prosessissa olevien laskujen osalta.

Laura Raehalme
CONTRIBUTOR **
tekijä Laura Raehalme

Kiitos vastauksesta. Kun tarkistustoiminnallisuus on jo manuaalisena olemassa, niin automatisointi + automaattinen korjaus ei varmaankaan olisi iso ponnistus Hymiö Silmänisku

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Laura,

Tuossa on omat riskinsä jos lähdemme tekemään tuon täysin automaattisesti. Siksi pysymme ainakin toistaikseksi tässä hyvin pienessä manuaalisessa toimenpiteessä.

Frank Russi
CHAMPION *
tekijä Frank Russi

Oletan että tämä on myös se syy, miksi juuri _verkkolaskutiedot_ eivät täyty automaagisesti uutta asiakasta luodessa? Hymiö Onnellinen

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Frank,

Kyllä, eli käyttäjä varmistaa valitsemalla tässä että tieto tulee oikein.