peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Verolomakkeelle osakastiedot

Tila: Aktiivinen

Hei

Toivoisin että verolomakkeelle 6B siirtyisi myös osakastiedot. Nyt ne vuodesta toiseen kirjoitetaan uudelleen. Tässä vaiheessa vuotta, kun tilinpäätökset on tehty, on tehty pitkää päivää ja jopa viikonloppuja niin virheriski on suuri kun joka ikisen henkilötunnuksen joka ikinen vuosi käsin ilmoitukselle joutuu naputtelemaan, ei ihan digiloikka tässä ole minnekkään loikannut. Oma epäilyni on, että osakastiedot useimmin säilyvät vuodesta toiseen samana, kuin että ne vaihtuvat ja siinä mielessä korjattavaa on vähemmän verrattuna siihen että kaikki joka vuosi kirjoitetaan kokonaan uudelleen.

4 kommenttia
CHAMPION ***

Tähän on olemassa toiminto. Verolomakkeen kaavojen hallinnasta valitaan halutut koodit ja kopioidaan niiden arvot edellisen vuoden lomakkeelta. Näppärämpää tietysti olisi jos tulisi automaattisesti.

Kiitos @Teemu Kolehmainen 

Näitä ominaisuuksia ei vaan kaikkia tiedä,  taas viisastuin pikkuisen Hymiö Onnellinen

Mitenkä lomakkeet 66 Selvitys konsernisuhteista ja 18 Luettelo yhteisön käyttöomaisuuskiinteistöistä, en onnistunut näitä kopioimaan edelliseltä vuodelta, onko näissä joku muu niksi?

Moi Tuula,

 

Oletuksena noissa lomakkeissa 66 ja 18 ei ole kaavoja, joten tarkasta ensimmäisenä onko niihin lisätty kaavoja. Jos kaavoja ei ole, niin mitään ei voi kopioidakaan.