peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Pasi Tasanen
CHAMPION ***

Verottomien kustannusten korvausten kohdistus laskentakohteille

tekijä Pasi Tasanen
Tila: Aktiivinen

Tämä rajoitus on kummallinen ja en oikein ymmärrä tämän taustaa. Esimerkki case, työntekijöiden taakse on asetettu laskentakohteet. Tuomme älykkäällä excel-lomakkeella kuukausipalkkaisille työntekijöidelle mm. urakkapalkkoja, ateriakorvauksia, kilometrikorvauksia ja päivärahoja Netvisoriin. Kaikki muut kohdistuu suoraan henkilön takaa asetetulla laskentakohteella, paitsi verovapaat korvaukset. Ohjeesta löytyi tuo alla oleva ja ilmeisesti saamme ratkaisua tämän lisäämällä laskentakohteet sisääntuonnissa exceliin. Se vaan on ihan turhaa työtä kun ne ovat jo henkilöiden takana olemassa. Tässä esimerkissä ei ole mahdollisuuksia käyttää Netvisorin matkalasku tai työajanseuranta työkaluja vaan tiedot saadaan muualta.

Eli poistakaa tämä turha rajoitus, niin että myös verovapaat korvaukset kohdistuvat laskentakohteille ilman ylimääräistä työtä.

https://support.netvisor.fi/hc/fi/articles/202046516-Jakok%C3%A4yr%C3%A4

"Verottomat kustannusten korvaukset" -palkkalajeille saadaan kustannuspaikka vain, mikäli matkalaskut ja kulukorvaukset käsitellään Netvisorin matka- ja kululaskuissa.

2 kommenttia
Miika Toivonen
CHAMPION ***
tekijä Miika Toivonen

Tämä olisi hyvä, toivottavasti toteutuu pian!

Titta Leppänen
CONTRIBUTOR *
tekijä Titta Leppänen

Tämä muutos olisi todella hyödyllinen. Netvisor mahdollistaa rajapinnan kautta työaikatietojen siirron ja laskentakohteiden lisäämisen kirjauslajeille palkkaperusteiden tarkistuksessa, mutta palkkalaskelmien muodostuksessa laskenkohdetiedot tiputetaan pois verottomilta kustannusten korvauksilta. Matkalaskutoiminnon käyttö ei ole kaikissa tilanteissa mahdollista ja varsinkaan tehokasta.