peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Virpi Kurki
CONTRIBUTOR ***

Vertailutiedot tilinpäätöstyökalua käytettäessä

tekijä Virpi Kurki
Tila: Arkistoitu

Kun Netvisorin tilinpäätöstyökalulla ottaa raportin/välitilinpäätöksen tms., ohjelma antaa aina vertailutiedoksi koko edellisen tilikauden tiedot. Tämä on melkoinen puute, jos halutaan

ottaa esim. tuloslaskelma ja tase puolen vuoden ajalta. Vertailutietojen pitäisi ehdottomasti olla samalta ajalta. Jos vastaavat raportit ottaa kirjanpidon raporteista, raportit sisältävät usein aivan liikaakin vertailutietoja ja prosenttilukuja. Usealle sidosryhmälle tilinpäätöstyökalulla otetut raportit ovat parempi ja selkeämpi vaihtoehto. Ehdottaisinkin, että tilinpäätöstyökalua kehitettäisiin niin, että vertailutiedot olisivat vastaavalta ajalta kuin miltä ajalta raportit haetaan.

2 kommenttia
Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Virpi,

Arkistoin tämän toiveen sillä se ei ole saanut juurikaan kannatusta. Voi olla että tulevaisuudessa tulemme tukemaan paremmin välitilinpäätöstä, mutta tulevan vuoden työlistalle tämä ei kuitenkaan ole tulossa.

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Mutta niinhän se tällä hetkellä tekee, että vertailutiedoiksi tulee automaattisesti tiedot samalta ajalta edelliseltä tilikaudelta. Ja sehän se ongelma on, sillä virallisessa välitilinpäätöksessä tulee vertailutietona olla edellisen tilinpäätöksen tiedot.