peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR ***

Viimeisin tuotteen myyntihinta tietylle asiakkaalle näkyviin myyntitilausta ja -laskua tehdessä.

Tila: Arkistoitu

Myyjän tehdessä uutta myyntitilausta tai myyntilaskua, tulisi tuotetta lisätessä tulla jollain tapaa historiatietoja näkyville. Esimerkiksi tilausta/tarjousta tehdessä myyjä usein kaipaa tietoa millä hinnalla viimeksi ko.asiakkaalle myytiin jotakin tuotetta. Varsinkin jos tuotteita on myyntitilaukselle tai laskulle lisättävänä monta, on hintatiedon etsiminen jokaisesta tuotteesta erikseen työlästä ja hidasta. Toki voidaan luoda hintaryhmiä ym. valmiiksi, mutta jos myyntitilausta yrittää kirjoittaa vaikka puhelimessa hinnasta tinkivän asiakkaan kanssa, on edellisten hintatietojen löydyttävä nopeasti.

Ehdottaisinkin, että tilausta tehdessä tulisi omana sarakkeenaan tms. näkyviin valitun tuotteen viimeisin myyntihinta asiakkaalle jota ollaan käsittelemässä.

1 kommentti

Hei Veera,

Arkistoin toiveen sillä se ei ole saanut juurikaan kannatusta vaikka se on ollut pitkään avoinna. Olemme kuitenkin parhaillaan uudistamassa myyntilaskunäkymää ja myös tilausosio on meidän lähivuosien työlistalla. Näiden uudistusten myötä tilanne tämän osalta tulee varmasti paranemaan.