peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Timo Joronen
CHAMPION **

Visma scaneerin kuvan laatu

tekijä Timo Joronen
Tila: Arkistoitu

Kuva on liian pieni, sitä ei saa zoomattua kuin lataamalla sen koneelle, pitäisi olla jo Netvisorissa mahdollisuus suurentaa kuvaa, koska on joskus kuitit ovat pitkiä eikä siitä silloin näy eri alvit kunnolla ja laatua voi muutenkin parantaa, käytössä on 16 megapixelin kamera, joten ei pitäisi olla kamerasta kiinni??

5 kommenttia
Rane Olsen
VISMA
tekijä Rane Olsen

Moi Timo,

Kun avaat sen Visma Scannerin pikkukuvan, niin klikkaa sitä hiiren oikealla korvalla ja avaa kuva uuteen välilehteen. Välilehdessä oleva kuva on alkuperäisessä koossa ja sen saa avattua hiirellä klikkaamalla 100% kokoon. Oheisessa kuvassa on servetin taustan pientä tekstiä ja se näkyy hyvin kun kuvan avaa uuteen välilehteen.

vismascanner.png

Timo Joronen
CHAMPION **
tekijä Timo Joronen

Moi Rane,

avasin Mozillan Firefoxilla uuteen ikkunaan /This frame valinta)mutta kuva ei muuttunut mitenkään, ja ei saa isonnettua, sitten avasin sen valinnalla "View Image", niin tuli hieman isommaksi kylläkin, en ole vielä kaikkia ehtinyt testaamaan

Rane Olsen
VISMA
tekijä Rane Olsen

Moi Timo,

Nyt testasin tuota Firefoxilla, niin siinä ei olekaan tuota välilehti-vaihtoehtoa. Otin siitä sen näytä kuva / view image, mutta painoin ensin CTRL-napin pohjaan (Macissa CMD) ja sitten klikkasin sitä näytä kuva / view image -kohtaa ja kuva aukeaa suoraan uuteen välilehteen siihen viereen. Siitä sen voi suurentaa kun klikkaa hiirellä.

Näyttää tältä, jos kuva on suurempi kuin selainikkunassa on tilaa:

2017-02-07_18-21-50.png

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Voiko mobil scanneria kehittää siten, että rajaisi kuvasta ylimääräiset taustat pois? Tällöin suurentaisikin kuvan automaattisesti. Välillä kuvissa näkyy kahvikuppeja ja muuta ylimääräistä. Microsoft Lens -ohjelma osaa ainakin rajata ylimääräiset taustat reunoilta pois.

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Roni,

Visma Scannerissa on mahdollisuus rajata kuva. Itsekseen ohjelma ei tuota rajausta osaa tehdä.