peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Joel Hietala
CHAMPION **

tarjousten automaattinen vanheneminen

tekijä Joel Hietala
Tila: Arkistoitu

Tarjoukset pitäisi pystyä asettamaan vanhenemaan automaattisesti esimerkiksi 30 päivä päästä.

Tällä hetkellä tarjoukset eivät vanhene ikinä ja niitä ei pysty poistamaan könttänä, vaan pitää yksi kerrallaan kliksutella. Ei sellaista jaksa tehdä.

Ja kun ei jaksa niin viimeistään vuoden päästä hiiren rulla laulaa hoosiannaa kun avoimia tarjouksia on 12 kuvaruudullista.

Myös asiakkaat pitäisi saada passivoitumaan esim. vuoden päästä viimeisetä kaupasta.

5 kommenttia
Joel Hietala
CHAMPION **
tekijä Joel Hietala

Mitäs on kehitystiimi tästä ideasta mieltä?

Ei ottanut tuulta siipiensä alle tämä keskustelu, mutta ehdotus on mielestäni silti looginen ja tarpeellinen. Niin toimivat myös useat muut ohjelmat.

Jos päivitys tehdään niin ei siitä ainakaan haittaa kenellekään ole. Jos toteutus tehdään niin että automaattinen vanheneminen pitää laittaa itse päälle asetuksista niin se ei häiritse niitä jotka eivät ominaisuutta halua käyttää.

Joel Hietala
CHAMPION **
tekijä Joel Hietala

Jatkan vielä pikkaisen keskustelua itseni kanssa:

Kehitystiimin vastausta kaipailen edelleen. Olisi hienoa, että kaikkiin kehitysehdotuksiin vaivauduttaisiin vastaamaan kehitystiimin puolesta. Asiakas on kuitenkin käyttänyt omaa aikaansa siihen, että kirjaa tänne ideansa niin vähintä mitä voisi odottaa on jonkinlainen vastaus.

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Joel,

Toiveesi on validi ja voin ottaa sen meidän työlistalle kun uudistamme tarjouskäsittelyä. Aikataulua minulla ei ole valitettavasti antaa tälle, joten arkistoin tämän toiveen communitysta.

Joel Hietala
CHAMPION **
tekijä Joel Hietala

Hienoa, kiitoksia!

KumpuJ
CONTRIBUTOR *
tekijä KumpuJ

Onko tämä edennyt käytäntöön? Tämä oli todella hyvä aloite.

 

Tätä voisi jatkaa vielä jälkimarkkinointiin: Kun teen kaupan, niin voisin asettaa tietylle henkilölle jälkimarkkinointihälytyksen. Esim 2kk kaupasta tuen kaveri sais hälytyksen soittaa asiakkaalle, et kuinka on hommat uuden laitteen kanssa  lähtenyt käytniin.

 

Mikseipä voisi ola hälytys myös viikkoa ennen kun tarjous vanhentuu - "soita ja kysy kauppaa, tarjous vanhentuu pian". Tämä nyt löytyy aika näisti netvisorista, mutta kokisin mielekkäämpänä jos ohjaus taphtuisi autoaamattisesti sähköpostiin tulevalla muistutuksella, jossa olisi tarjous ja asiakkaan yhteystiedot. Ainakin asiakkaan yhteystiedot ja tarjousnumero olisi hyvä näkyä.

 

 

- Joni