peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CHAMPION **

tarjousten automaattinen vanheneminen

Tila: Arkistoitu

Tarjoukset pitäisi pystyä asettamaan vanhenemaan automaattisesti esimerkiksi 30 päivä päästä.

Tällä hetkellä tarjoukset eivät vanhene ikinä ja niitä ei pysty poistamaan könttänä, vaan pitää yksi kerrallaan kliksutella. Ei sellaista jaksa tehdä.

Ja kun ei jaksa niin viimeistään vuoden päästä hiiren rulla laulaa hoosiannaa kun avoimia tarjouksia on 12 kuvaruudullista.

Myös asiakkaat pitäisi saada passivoitumaan esim. vuoden päästä viimeisetä kaupasta.

4 kommenttia
CHAMPION **

Mitäs on kehitystiimi tästä ideasta mieltä?

Ei ottanut tuulta siipiensä alle tämä keskustelu, mutta ehdotus on mielestäni silti looginen ja tarpeellinen. Niin toimivat myös useat muut ohjelmat.

Jos päivitys tehdään niin ei siitä ainakaan haittaa kenellekään ole. Jos toteutus tehdään niin että automaattinen vanheneminen pitää laittaa itse päälle asetuksista niin se ei häiritse niitä jotka eivät ominaisuutta halua käyttää.

CHAMPION **

Jatkan vielä pikkaisen keskustelua itseni kanssa:

Kehitystiimin vastausta kaipailen edelleen. Olisi hienoa, että kaikkiin kehitysehdotuksiin vaivauduttaisiin vastaamaan kehitystiimin puolesta. Asiakas on kuitenkin käyttänyt omaa aikaansa siihen, että kirjaa tänne ideansa niin vähintä mitä voisi odottaa on jonkinlainen vastaus.

Hei Joel,

Toiveesi on validi ja voin ottaa sen meidän työlistalle kun uudistamme tarjouskäsittelyä. Aikataulua minulla ei ole valitettavasti antaa tälle, joten arkistoin tämän toiveen communitysta.

CHAMPION **

Hienoa, kiitoksia!