peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CHAMPION *

uusi aloitusnäkymä

Tila: Arkistoitu

Uusi aloitusnäkymä pitää tehdä muokattavaksi, jolla sillä saadaan näkymään kutakin käyttäjää kiinnostavat tiedot. Minulle olennaisia tietoja olisi:

1. liikevaihto kuukaudessa/tilikaudessa

2. bruttokate kuukaudessa/tilikaudessa

3. kannattavimmat asiakkaat kuukaudessa/tilikaudessa

4. kannattavimmat tuotteet kuukaudessa/tilikaudessa

5. kannattavimmat asiakasryhmät kuukaudessa/tilikaudessa

6. ostojen kehitys suhteessa liikevaihtoon

7. myynnin muutos suhteessa vertailujaksoon

8. bruttokatteen muutos suhteessa vertailujaksoon

9. suurimmat toimittajat ja niiden muutos suhteessa vertailujaksoon

10. asiakkaiden maksutapakäyttäytymisen muutos

Lisäksi niille joilla kirjanpito on Netvisorin kautta olisi varmasti hyvä nähdä jotain tärkeimpiä tunnuslukuja kuten oman pääoman tuotto tai liikevaihto per työntekijä.

9 kommenttia
CHAMPION ***

Nimenomaan etusivun muokattavuudelle ääni, riippuen käyttäjästä (päättäjä, yrittäjä, kirjanpitäjä, palkanlaskija, reskontranhoitaja, tilintarkastaja...) tarve voi olla hyvinkin erilainen.

CONTRIBUTOR ***

Kannatan myös muokattavuutta, niin että jokainen käyttäjä voisi itse muokata itsellensä tärkeät ominaisuuden yrityskohtaisesti näkyviin etusivulle. Tämä olisi varsinkin tilitoimisto näkökulmasta erittäin tärkeä ja hyvä ominaisuus!

CONTRIBUTOR ***

Toinenkin ehdoitus/ kehitysidea tuli mieleen.

Aloitusnäkymän lukitukset  kohdasta olisi hyvä olla linkit suoraan siihen kohtaan mistä näitä hallitaan. Kuitenkin esim. pankkitilit ja velvoitteet kohdista linkittyy suoraan niitä käsitteleviin kohtiin ja oikeastaan kaikki muutkin kohdat linkittyvät ainan suoraan niiden käsittelyyn, tämä on mielestäni hyvä!

Hei Joel!

Kohdat 3) ja 4) ovat kehityksen prototyypissä jo suunniteltuna ja tullaan toteuttamaan. Olemme myös miettineet avainlukujen tuomista aloitusnäkymiin (kassavirtaennusteen alle/yhteyteen). Kiitos ajatuksista! Kun tunnuslukujen näyttämistä suunnitellaan niin otetaan nämä huomioon ja tuodaan tänne communityyn ehdotus millainen widget-tunnusluvuille mahdollisesti tulisi.

Näiden lisäksi myös myynti- ja ostonäkymissä näkyviä myynnin kassavirtaa sekä ostojen kassavirtaa on tarkoitus laajentaa. Mm. liikevaihdon kehitys tilikaudelta.

Aloitusnäkymien muokattavuuteen palaan erillisellä viestillä ensi viikolla. Tästä on tullut todella paljon palautetta ja hyviä ehdotuksia!

Moi Jenny,

Lukituksien linkit tullaan lisäämään. Myös velvotteiden linkkejä on jo tarkennettu ja julkaistaan muutos kun olemme vielä testanneet ja käyneet Velvoitteet-kohdan meidän asiakaspalvelun kanssa läpi.

CHAMPION *

Hienoa!

CONTRIBUTOR **

Aloitussivusta pitää tehdä mahdollisimman geneerinen eli jokainen voi nostaa siihen omia käyttötarkoituksiaan parhaiten palvelevat raportit ja muut toiminnot. Sen sijaan, että tuodaan nippu uusia ominaisuuksia, voisi miettiä miten olemassaolevia toimintoja voitaisiin parantaa. Itse kaipalisin widgettiä, jonka kautta olisi mahdollisuus tehdä nopasti myyntilasku. Siinä voisi näkyä esim. viimeiset 10 asiakasta ja perässä Laskuta-painike.

CHAMPION ***

Toivon aloitusnäkymään myös ns. tilitoimistoversiota eli kaikki asiakkaat olisi listattu etusivulla riveittäin ja sarakkeissa tärkeimmät tehtävät/määräpäivät. Olisi vielä huippua jos nämä kentät saisi itse valittua ja sitten vielä etusivulta olisi mukava päästä kullekin yritykselle ettei tarvitsisi vetovalikosta enää valita.

Hei,

Merkitsen idean tilaan "arkistoitu" koska idea on jo yli vuoden vanha. Aloitusnäkymien muokkaus toteutettiin viime kesän aikana ja näkymät ovat nyt käyttäjän muokattavissa. Emme ole kuitenkaan toteuttaneet widgettejä jotka näytäisivät ehdotettuja avainlukuja. Tällä hetkellä ei ole aikataulua näiden toteuttamiselle.

- Arto / Netvisor-kehitys