peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Myyntireskun saamiset

21-05-2015 09:31
  • 1 Vastaukset
  • 1 kehut
  • 620 Näytöt

Kaipaisin sellaista myyntireskontralistaa jonka avulla voisi helposti täsmäyttää saatavien saldon kirjanpitoon. Myyntireskulista voisi rajata vaikka kaudelle kuten kirjanpidossa ja siinä näkyisi alkusaldona edellisen kauden saldo sekä kauden aikana tapahtumat laskuista ja suorituksista ja loppusaldo.

Nyt pitää ensin ottaa raporteista asiakastiliote ja rajata se historiaan, mutta listassa ei ole yhteenlaskettua summaa. Voi myös otta raporteilta asiakasraportin ja rajata se historiaan, tällöin listassa myös yhteissumma, mutta näytetään turhaan myös nollasaldoja. 

Olen kirjanpidon täsmäystä varten ottanut : Myyntilaskut-Laskuluettelo/Myyntilaskut -Avoin-Rajaa laskupäivän mukaan-päiväyksellä historiaan. Verrannut kirjanpidon pääkirjasaldoon. Nämä menetelmät vievät turhaa aikaa eikä uusi reskontralista auta asiassa.

Kommentit
Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei Marianne,

Saat näkyville kaikkien asiakkaiden avoimet saatavat siirtymällä Accounting --> Kirjanpito --> Täsmäytys --> Avoimet saatavat. Saatavat voi hakea tiettyyn päivämäärään asti. Jos jätät asiakas -kentän tyhjäksi, hakee järjestelmä kaikkien asiakkaiden avoimet saatavat ja laskee ne yhteen.

Sitten voit avata selaimeesi toiseen välilehteen Pääkirjan tarkastelua varten halutulta ajanjaksolta. Tämä tapahtuu valitsemalla Accounting --> Kirjanpito --> Raportointi --> Kirjanpidon Raportointi(klikkaa hiiren 2.painikkeella auki toiseen välilehteen) --> Raportin muoto: Pääkirja --> Tilikausi/aikarajaus: haluttu aika --> Näytä raportti.