peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Joel Hietala
CHAMPION **

15.12.2017 Netvisor jumissa

tekijä Joel Hietala

Tilannehuoneessa ei ole mitään päivitystä aiheesta. Palvelin ei vastaa ja käyttö ei onnistu.

Koska saadaan korjattua?

4 VASTAUSTA4
Juha Vilkman
CONTRIBUTOR ***

tekijä Juha Vilkman

Netvisor pysähtyi äsken kokonaan ja ei anna avata mitään sivuja. Tämä sama ongelma on toistunut vähän välin koko kevään ja syksyn. On se ihmeellistä, että ongelmaan ei saada millään ratkaistua, vaikka reklamoitu lähes viikoittain. Työnteosta ei välillä tule mitään, kun kone jumittaa tai toimii muuten vain erittäin hitaasti. Selitykseksi on annettu, että palvelimet ovat täyttyneet tai palvelun toimittajilla on ollut muuten vain vaikeaa.... Luulisi, että nykypäivän tietoliikenne saataisiin toimimaan katkotta ja palvelimet toimimaan ongelmitta. Käyttäjäthän luulevat maksavansa kunnon palvelusta, mutta tosin tuntuu olevan. Asiakas palvelu ei vastaa ja tilannehuoneeseen ei saa yhteyttä. Pelottaa oikein joulun väliviikko, ettei kukaan ole paikalla korjaamassa ongelmia, jos taas koneet "kyykähtävät". Töitä pitäisi paiskia jouluviikon läpi. Edelleen odottaen ohjelman toimimista.... mennyt nyt jo n. 20 minuuttia odottaessa!!!! :smileydevil:

Joel Hietala
CHAMPION **

Minulla toimi muuten kone ja netti normaalisti. Siksi oletin ongelman olevan Netvisorin päässä.

Vikatilanteissa asiakaspalvelun taso pitäisi olla 10++. Ongelmien korjaaminen tai korjaantumisen odottaminen on niin kallista, että siinä rupeaa nopeasti miettimään muita vaihtoehtoja.

Itselläni ei onneksi ole ollut jatkuvia ongelmia yhteyksien kanssa. Viime perjantai oli poikkeustapaus.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei,

Valitettavasti tänään tiistaina oli lounasaikaan palvelussa osalla käyttäjillä pitkiä viiveitä palvelun vasteajoissa. Tästä olemme pahoillamme, ymmärrämme että kaikilla on erityisesti tähän aikaan vuodesta kiireitä ilman mitään ylimääräisiä ongelmiakin.

Systemaattisemmin viime viikkoina ei ole ollut mitään yleisiä ongelmia tiedossa. Ehdotan Juha, että meidän asiantuntijamme tekevät nauhoituksen kanssasi Netvisorin toiminnasta ja saamme paremmin kiinni missä kohtaa ongelmat esiintyvät ja miten niitä voisimme ratkaista, jos ongelmat ovat jatkuneet teillä tasaisesti pitkin vuotta. Asiantuntijamme on sinuun Juha yhteydessä sähköpostitse asian järjestämiseksi.

Joulun välipäivinä, myös pyhinä ja viikonloppuina meillä on normaalisti tekniset hälytysjärjestelmät aktiivisena ja reagoimme kyllä tarvittaessa vaikka keskellä yötä jos palvelussa syystä tai toisesta on vakavia ongelmia mitkä estävät palvelun käytön.

Timo Pöntinen

tuotekehityksen johtaja, Netvisor

tekijä Markus Anttonen

Moi Joel

Kehityspuolella on tarkistettu kaikki palvelimet ja tänään ei ole ollut ongelmia. Hitaus johtuu siis jostain muusta syystä. Sanoisin tähän yleisohjeena koneen uudelleen käynnistämisen, sillä voi rajata tilanteen että vika ei johdu koneesta / selaimesta.