peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Miika Toivonen
CHAMPION ***

Alv-yhteenvetoilmoituksen lähetetyksi merkitseminen

tekijä Miika Toivonen

Olen 15.7. luonut ja lähettänyt kesäkuun alv-yhteenvetoilmoituksen suoraan Netvisorista. Jälkeenpäin joku on avannut samaisen ilmoituksen ja tallentanut & merkinnyt sen uudelleen valmiiksi. Nyt se näkyy luettelossa Valmiina eikä Lähetettynä. Lähetyshistoriasta toki selviää, että se on jo lähetetty, mutta kovasti häiritsee, että se tarjoutuu taas lähetettäväksi, vaikka muutoksia ei ole tehty.

 

Saako jo lähetettyä ilmoitusta merkittyä lähetetyksi millään vippaskonstilla? Mitään nappulaa sille ei näytä olevan (saisi olla vastaavalla tavalla kuin normi-alv-ilmoituksellakin). Ainoa vaihtoehto olisi lähettää se oikeasti uudelleen, mutta toiminnallisuuden ohjeissakin sanotaan, että lopputulos on virhesanoma.

1 VASTAUS1
Accepted solution
Heidi Kuismin
VISMA

tekijä Heidi Kuismin

Hei Miika,


kiitos viestistäsi. Oma-aloitteisten verojen lähetys -näkymässä on mahdollista merkitä lähetetyiksi ainoastaan lähetysvalmiita tiedostoja. Samaa vaihtoehtoa ei ole jo arkistoiduissa lomakkeissa.


Tässä voi kuitenkin olla kyseessä ohjelmistovirhe, joten olisiko sinun mahdollista tehdä tästä meille tukipyyntö osoitteeseen tuki.netvisor@visma.com tai suoraan Netvisorin ylälaidasta kohdasta "Ohje ja tuki"? Tarvitsemme yrityksen tiedot, jotta pääsemme tutkimaan tätä tarkemmin.


Mukavaa alkanutta syksyä!