peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Tarja Väliaho
CONTRIBUTOR **

Ärsyttävän hihas!!!!

tekijä Tarja Väliaho

Ohelma "pyörii" todella hitaasti, onko yleistä??

11 VASTAUSTA11
Laura Sainio
VISMA

tekijä Laura Sainio

Hei kaikki!

Olemme pahoillamme viime aikojen häiriöistä ja hidasteluista, joita Netvisorissa on esiintynyt. Ohessa lisätietoa asiasta: Netvisorin taustajärjestelmien huoltotöistä ja palveluhäiriöistä

Syysterveisin,

Laura Sainio

Mari Tammivirta
CHAMPION *

tekijä Mari Tammivirta

Ja tänään TAAS !!   Tämä on kyllä jo aivan uskomatonta  :smileyangry:

Juha Vilkman
CONTRIBUTOR ***

tekijä Juha Vilkman

Tämä on ollut ongelma jo pitkään. Yhteydet pätkivät alinomaan ja välillä tippuvat kokonaan pois päältä. Oltu yhteydessä Netvisoriin, mutta he eivät ole pystyneet ratkaisemaan ongelmaansa. Tuntuu, että hommat eivät heillä ole oikein hanskassa ja ongelmat jatkuvat. Pitäisi varmaan pyytää hyvitystä menetetystä työajasta.... :smileydevil:

Mari Tammivirta
CHAMPION *

Niin samaa mieltä Juhan kanssa noista hyvityksistä. Muutenkin pitkät työpäivät ja näillä ongelmilla on todella työllistävä vaikutus Hymiö Surullinen

Juha Vilkman
CONTRIBUTOR ***

Joo, ilmeisesti sadat muutkin käyttäjät ihmettelevät asiaa koneensa ääressä, että koska alkaa taas yhteydet toimimaan kunnolla. Ongelmat tuntuvat vain jatkuvan viikosta toiseen. Kun tekee pitkää päivää (lue iltaa), niin kyllä palaa hermot, kun kone heittää ulos kesken kiireiden. Ilmoitukset ongelmista tulevat myöhässä, jos ollenkaan. Kukaan tuessa ei edes vastaa puhelimeen. Joutunut välillä odottamaan illalla jopa 30 min, että yhteydet mahdollisesti palaisivat takaisin. On kyllä monesti tehnyt mieli heittää "hanskat" nurkkaan ja lähteä kotiin... :smileydevil:

Laura Sainio
VISMA

Hei Juha!

Ovatko Netvisorin hitausongelmat ja yllättävät uloskirjaamiset vielä kiusanneet? Mikäli ongelmia edelleen on, niin sopisiko sinulle, että tehtäisiin yhteistyössä meidän asiakaspalvelun ja tuotekehityksen kanssa käyttäjänauhoitus, jossa ongelmia pystytään paikallistamaan?

Vaikka Netvisor tuntuisikin "kauttaaltaan" hitaalta, saa näistä nauhoitteista usein hyviä yksityiskohtaisia esimerkkejä hitaasta toiminnosta. Näin pääsemme juurisyyn äärelle ja saamme mahdollisen ongelman korjattua.

Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä tämän tiimoilta!

terveisin,

Laura Sainio

Netvisor tuotekehitys

Juha Vilkman
CONTRIBUTOR ***

Hei Laura,

Vastasin juuri samasta aiheesta Nelli Väätäselle:

Hei Nelli,

Kiitoksia palautteesta. Olisi suotavaa, että yhteydet tai muut hitausongelmat saataisiin selvitettyä. Olen kiinnostunut nauhoitteen tekemisestä.

Hitautta esiintyy kaikissa käyttämissäni yhtiöissä ja yleisesti koko ohjelmassa. Hitaudet alkavat yleensä aamulla ja jatkuvat läpi työpäivän aina iltaan saakka. Hitautta esiintyy huomattavasti myös meidän muilla työntekijöillä.

Huomioithan, että käytämme Netvisoria usean yrityksen taloushallintoon ja joudumme ”hyppimään” yrityksestä toiseen useasti päivän aikana.

Lähiaikoina on ollut jopa normaalia, että läpi viikon löytyy useita päiviä, jolloin hitaus on todella yleistä. Kestää useita sekunteja, että saa seuraavan sivun avoimeksi. Olen laskenut usein 10 – 15 sek. saakka, että uusi sivu suostuu avautumaan. Välillä heittää koko ohjelman ”jumiin” ja mitään ei tapahdu. Pahimmillaan ”tauko” ollut illalla yli 30 min, jonka aikana ehdin soittaa kaikki teidän nettisivuiltanne löytyneet puhelinnumerot lävitse (kukaan ei tietenkään vastannut!). Tämä todella hidastaa työskentelyä ja kiristää hermoja kiireen keskellä. Välillä tuntuu siltä, että olisi parasta vain heittää ”hanskat” nurkkaan ja lopettaa työnteko ongelmapäiviltä.

Tällä viikolla yhteydet ovat tuntuneet hieman parantuneen, mutta koko ajan tulee vastaan kumminkin pieniä hitausongelmia, jotka haittaavat reipasvauhtista työntekoa. Aikaa tuhlaantuu edelleen odotteluun ja ”donitsin” katseluun.

Vastausta odottaen.

Ystävällisin terveisin / Best regards,

Juha Vilkman

Joy Group Oy

Urheilupuistontie 3

02200 Espoo, Finland

GSM +358 50 327 7290

juha.vilkman@joygroup.fi<mailto:Juha.vilkman@joygroup.fi>

www.joygroup.fi

Tuula Jehkonen
GURU ***

Hei Laura

Minäkin vastasin Nellille. Minulla ei ole tuollaista 30 min. taukoa ollut kuten Juhalla mutta hitautta on ilmennyt, tosin tänään ei; hyvä päivä siis Hymiö Onnellinen

Muuten samanlaista ongelmaa kuin Juhalla, ei voi sanoa että aina määrätyssä kohdassa hitautta esiintyy vaan vähän yhdessä sun toisessa kohtaa, mutta asiakkailla jolla on paljon tapahtumia niin raportit ovat hitaita, pääkirja, tilisaldoraportit, saatavat, velat jne.

T:Tuula

Laura Sainio
VISMA

Kiitos Tuula ja Juha, tavataan siis lähiaikoina nauhoitteiden merkeissä, osallistun niihin Nellin ohella.

T. Laura Sainio

Mari Tammivirta
CHAMPION *

tekijä Mari Tammivirta

On ollut aika yleistä tässä jo pitkän aikaa.  Tekis ihan mieli sanoa muutama ruma sana !!

Tuula Jehkonen
GURU ***

tekijä Tuula Jehkonen

On yleistä Hymiö Surullinen