peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Seppo Sarrivaara
CONTRIBUTOR ***

Arvolisäveroilmoituksen viitenumero ei kelpaa Netvisorissa

tekijä Seppo Sarrivaara

Viitenumero on muotoa RF52 6.... Missä vika?

16 VASTAUSTA16

tekijä Marja-Terttu Järvimäki

Voisiko joku Visman puolelta nyt pikaisesti vahvistaa, että onko tämä RF-viite korjattu Netvisorissa? Eli voiko nyt käyttää koko RF-viitettä ja meneekö maksu varmasti pankkiin hyväksyttynä ja verottajalle perille oikein? Verottaja uhkaa sulkea verotilin, koskeeko myös vanhoja viitteitä?

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Moikka Marja-Terttu,

Pahoittelut että emme ole heti vastanneet tähän viestiketjuun.

Tosiaan RF-viite on tuettuna verotilisiirroissa ja tilisiirroissa. Tämä on korjattu jo 2.3.2017 tulleessa päivityksessä.

Tässä linkki kyseiseen viikkopäivitys tiedotteeseen:

Mukavaa viikon jatkoa!

Ystävällisin terveisin, Anne Huotari

Heleena Peltonen
CONTRIBUTOR *

Hei!

Mistähän yrityksestä on kysymys?

yst Heleena

tekijä Marja-Terttu Järvimäki

Mikä on tilanne tämän OmaVeron uuden viitteen kanssa? Meneekö maksut jo oikein perille jos jättää pois RF+2 nroa? Jossain näin tiedon, että vanha verotiliviite lakkaisi toimimasta nyt elokuussa kokonaan.

Tuula Jehkonen
GURU ***

Uuupsss, mulla vielä vanha melkein kaikilla asiakkailla, pitääpä korjata. Kiitos Marja-Terttu muistutuksesta:)

Nyt Netvisor näköjään hyväksyykin RF-viitteen kokonaisuudessaan eli ei tarvitse ottaa edestä pois RF ja 2 nroa.... Muutin sen perustietoihin vanhan verotiliviitteen tilalle ja tuli RF-viite esim. tas-ilmoituksen kautta tilisiirrolle ihan hienosti. Miksi tästä korjauksesta ei ole tiedotettu vai onko? Jos on niin missä?

Tuula Jehkonen
GURU ***

Olen samaa mieltä Marja-Tertun kanssa tiedotuksesta, ohjelmaan tehdään muutoksia ja onneksi useimmiten ne ovat positiivisia yllätyksiä mutta loman jälkeen kyllä törmäsin myös harmittavaan ja toistuvaan herjaan ostolaskujen tallennuksessa. Tästäkään ei ollut ilmoitettu etukäteen. Joskus voisi kysellä vähän suuremmalta joukolta suunnitelluista muutoksista. Nyt kysely oli tehty nähtävästi Helsingin asiakaspäivillä ja luulen että osanottajakunta siellä koostui lähinnä esimiestason henkilöistä joten ehdottaisin että kirjanpitäjiin vaikuttavat muutokset kysyttäisiin kirjanpitäjiltä kun tätä työtä päivittäin tehdäänkin.

Minulla on kaikki asiakkaat vielä vanhoilla viitteillä, sillä on homma OmaVeroon toiminut moitteettomasti. Mutta miten uusi viite toimii, meneekö maksut varmasti perille.... ennen kuin alan kaikille muuttaa ja lähettää heinäkuun ilmoituksia?

Rane Olsen
VISMA

tekijä Rane Olsen

Moi Seppo,

Toistaiseksi kuten Tuula jo edellä kommentoi, eli "puretaan" RF-viite ja syötetään se ilman neljää ensimmäistä merkkiä (RF + kaksi numeroa). Verottajan mukaan myös vanha veroviite toimii toistaiseksi.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Moikka,

itselläni on nyt käynyt niin, että kaikki joihin tuo uusi viitenumero on syötetty ilman RFxx alkua on verotilillä ohjautunut väärin ja asiakkaiden tilit ovat miinuksella korkoineen. Aikamoinen soittorumba kaikista Nv:sta lähetettyjen maksujen selvittämisessä.

Terkuin Tiina

Seppo Sarrivaara
CONTRIBUTOR ***

Soitto verottajalle vahvisti että RFxx pois ja viitenumero toimii. Viite numero on kiinteä niinkuin edellinenkin oli.

Sepi

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Moikka,

viite tosiaan toimii, mutta maksut eivät ohjaudu asiakkaiden verotileille.

Terkuin Tiina

Tuula Jehkonen
GURU ***

tekijä Tuula Jehkonen

Minne maksut sitten menevät? Vanha viitehän toimii vielä toistaiseksi, kannattako sitä siis vaihtaa uuteen?

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Moikka,

verotoimiston mukaan johonkin kippitiliin, mistä kohdistavat maksuja kun ehtivät. Ilmoitin verottajalle omien asiakkaideni y-tunnukset, jotta voivat korjailla tilanteen mahd pian.

Terkuin Tiina

Kati Järvenpää
CONTRIBUTOR ***

Minulla oli sama ongelma. Verotili on miinuksella, ja ne kyllä käsitellään siellä manuaalisesti, mutta vien hetken aikaa. Verottaja sanoi, että se on heidän päässään se ongelma, ettei ne kohdistu.

Tuula Jehkonen
GURU ***

tekijä Tuula Jehkonen

Hei Seppo

Ota pois tuo RF52 ja laita vain loput, pitäisi onnistua Hymiö Onnellinen

T:Tuula