peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Miika Toivonen
CHAMPION ***

Community v3

tekijä Miika Toivonen

Mielestäni tämän viimeisimmän Communityn Netvisor-etusivu kaipaisi vähän uudelleenjärjestelyä, vaikkakin suunta on oikea.

 

Ideat on piilotettu entistä syvemmälle, ne tulisi nostaa keskusteluiden alle - jos ei jopa yläpuolelle - ja esittää niistäkin listamuodossa (kuten keskustelut) 5-10 viimeisintä. Näytä kaikki -napista aukeava luettelokin saisi mielestäni olla samanlaisessa listamuodossa. Mahtuisi enemmän ideoita per sivu. Ehdottajan pää-pallo ei ole olennainen tieto 🙂

 

Viimeisimmät uutiset päivittyvät pääsääntöisesti kerran viikossa ja käsittää lähinnä viikkopäivitykset. Näillä on nyt aivan liian korostettu paraatipaikka. Tämä laatikko voisi olla oikeassa reunassa toisena tärkeiden tiedotteiden jälkeen. Ja listamuodossa kuten tiedotteet. Oletuskuvakkeena toimivaa tupu-hupu-lupu -silhuettia tuskin kaivataan.

Nyt oikealla oleva alueen logo seuraajatietoineen nauttii myös liian suurta huomiota, uskoisin myös tälle riittävän paljon pienemmän laatikon jossain muussa kohdassa kuin ylimpänä. Saisi olennaiset asiat enemmän tilaa.

 

Tässä nyt ensimmäiset ajatukset.

1 VASTAUS1

tekijä Teemu Luukkonen

Kiitokset Miika kommenteista ja ajatuksista! Vien näkemyksesi tälläisenään eteenpäin porukalle, joka ulkoasusta vastaa. En lupaa heti mitään muutoksia, mutta näin uuden julkaisun jälkeen haluamme saada käyttäjien mielipiteen, jotta voimme tarpeen mukaan tehdä korjausliikkeitä, JOS jokin toiminto tai osa ulkoasusta on systemaattisesti käyttäjien mielestä parannusta vailla. 

 

Joka tapauksessa, kiitos asiallisesta palautteesta 🙏