peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Ida Ketola
CHAMPION ***

DT Finlandin/Starkin laskuissa usein pyöristysero ja uutena tiliöityy välisummarivit

tekijä Ida Ketola (Päivitetty ‎05-06-2019 13:17 tekijä Ida Ketola )

Hei,

Starkin laskuissa tulee usein pyöristysero, joka pitää aina korjata manuaalisesti. Koitin käyttää laskuautomaatiota, mutta se ei toimi, koska pyöristysero syntyy vasta tiliöintiriveillä (ainoa käytettävissä oleva sääntö vertaa laskurivejä ja laskun summaa, jotka ovat samat). Mitä tehdä?

 

Nyt Stark on ilmeisesti vaihtanut myös laskutusjärjestelmää/asetuksia, koska yhtäkkiä tiliöintiriveille on alkanut muodostua myös tilaustapahtumien välisummarivit. Näitä rivejä ei ole laskuriveillä. Onko ongelma netvisorin päässä vai toimittajan laskutiedostossa? 

  • Osto
2 VASTAUSTA2

tekijä Markus Anttonen

Hei

 

Netvisor lukee ostolaskun laskurivit saapuvasta laskun xml -sanomasta. Oletettavasti nyt nämä ei täsmää summan suhteen ja sanomalla tuo välisummarivi tulee laskurivi -kentässä. Se pitäisi tulla tekstimuotoisena -kenttänä, jolloin tätä ei luettaisi.

 

Jos haluat, että tätä tutkittaisiin oikealla aineistolla, niin asiasta voi laittaa meille tukipyynnön, jossa näkyy yrityksen nimi ja kyseisen laskun numero.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Täällä huomattu sama ongelma. Pyöristyseroja on paljon, myös muiden toimittajien laskuissa. 
Minulla toki on tapana aina yhdistää rivit yhteen, koska kirjaamme lähes jokaiselle kirjausriville projektin ja kustannuspaikan. Tämäm vuoksi pidän täysin turhana ominaisuutena että laskulle muodostuu kirjausrivit rivitekstien mukaan. Starkin laskuilla on useimmiten lähes 10 tuotetta, ja siitä syntyy kymmenen kirjausriviä automaattisesti. Kaikki tuotteet kirjaamme samalle tilille, joten en viitsi alkaa naputtelamaan jokaista riviä erikseen.