peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Ennakonpidätys ostolaskulla + tieto tulorekisteriin

Saatteko te muut maksettua ja kirjattua oikein sekä Netvisorissa että tulorekisterissä jos tulee ostolasku toimittajalta, joka ei kuulu ennakkoperintärekisteriin? 

Taistelin asetusten kanssa vaikka kuinka ja nyt olen siinä pisteessä että tieto menee tulorekisteriin oikein ja maksatukseen oikein mutta palkanlaskennan tositteella palkkavelka-tilille kirjautuu liian vähän saldoa. Olen siis tehnyt negatiivisen palkkalajin "työkorvauksen sisältämä alv" joka vähennetään ensin palkkalajista työkorvaus ja lopuksi lisätään maksettavaa-saldoon. 

 

Onko tämän toimimaan saamiseen mitään muuta keinoa kuin unohtaa tuo arvonlisäveron osuuden vähentäminen työkorvauksesta ja lähteä liikkeelle siitä että työkorvaus-palkkalajilla kirjataan vain alviton osuus? Alunperin halusin tämän koko summan siihen siksi, että on helpompi jälkeenpäin tarkistaa maksuja, kun jossain näkyy selkeästi se bruttosumma. Kun tositteiden linkitystä ei taida olla olemassakaan...

1VASTAUS1

Vastaus: Ennakonpidätys ostolaskulla + tieto tulorekisteriin

Hei Salla,

 

kiitos viestistäsi. Näissä tilanteissa jos meille asiakaspalveluun kerrotaan mitkä palkkalajit halutaan tiliöidä ja mille kirjanpidon tilille sekä tehdäänkö kirjaus debit vai kredit puolelle, niin voimme antaa ohjemistotekniset ohjeet. Mikäli asia on vielä ajankohtainen, niin laitatko meille sähköpostia tuki.netvisor@visma.com.

 

Hyvää syksyn jatkoa!