Taina Toikka
CHAMPION **

Escan - hinnoittelu

tekijä Taina Toikka

Escan tukiportaalissa lukee "Mikäli käyttäjällä on kytkettynä Netvisorin resurssienhallintapalvelu, kuittien skannaaminen on veloituksetonta sekä sähköpostin kautta lähetettynä, että Visma Scanner sovelluksen kautta tuotuna. "

Hoidan kahden yrityksen toimistohommat,

toisella on resurssienhallintapalvelut käytössä (laskulla ainakin veloitetaan) ja silti on laskulla myös eScan-dokumentti veloitus 0,42€.

toisella ei ole resurssienhallintapalvelut ja laskulla tuo sama eScan-dokumentti veloitus 0,42€.

Eli maksaako kuitenkin kumpikin yritys jokaisesta escan-dokumentista 0,42€ + alv 24%?

Vai onko veloitus sen takia, että laitan lähes kaiken escan-materiaalin tuollaisesta tulostin-scanner-laitteesta, en siis älypuhelimella tai sähköpostina.

Puhelimen scanner -sovellus toimii fyysisesti pienille kuiteille, A4-kokoiset aika haastavia.

5 VASTAUSTA5

tekijä Terhi Krutsin

Hei Taina,

kiitos viestistäsi.

Resurssienhallintapalvelu tulee olla päällä sillä henkilöllä joka lähettää näitä kuitteja. Muutoin kuittien skannauksista veloitetaan transaktiomaksu 50 senttiä/tuonti tuontitavasta riippumatta.

Taina Toikka
CHAMPION **

Hei!

Miksi laskulla on kuitenkin edelleen veloitus escan-dokumenteista vaikka resurssienhallinta on minulle laitettu?

Hei Taina,

kiitos viestistäsi.

Varmistaisin, että milloin tämä resurssienhallintapalvelu on lisätty sinulle Netvisorissa päälle? Mikäli palvelu on kytketty vasta esim. elokuun 15. päivä, niin veloitetaan eScan-aineistot 50senttiä/tuonti 15.päivään asti ja vasta palvelun lisäämisen jälkeen veloitetaan resurssienhallintapalvelun mukainen veloitus.

Mukavaa päivän jatkoa! Hymiö Onnellinen

Taina Toikka
CHAMPION **

Tämän yrityksen osalta en tiedä koska laitettu, siinä oli joku ongelma enkä itse sitä laittanut.

Lievällä "jännityksellä" odotan miltä tuon toisen hoitamani yrityksen lasku näyttää, siellä resurssienhallinta on ollut jo pitkään minulla.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää laskulla olevista eScan-veloituksista näiden yritysten osalta, niin suosittelen ottamaan yhteyttä suoraan meidän laskutukseen. He voivat tarkastaa kanssasi, että veloitukset ovat yritysten osalta kunnossa. Hymiö Onnellinen

Alla vielä laskutuksemme yhteystiedot:

puh. 010 778 3735

email. laskutus@netvisor.fi

Ma-pe: 9-15