peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Katja Kuosmanen
CONTRIBUTOR **

Hinnastojen hallinta?

tekijä Katja Kuosmanen

Miten eri hinnastoja pystyisi hallitsemaan Netvisorissa? Meillä on eri asiakkaille eri hinnastoja sekä vielä eri projekteille olevia projektihintoja. Lisäksi asiakkaamme haluavat tilata verkkokaupan kautta. Miten saamme eri hinnat näkymään oikein myös siellä?

8 VASTAUSTA8
Juho Lokkinen
CONTRIBUTOR ***

tekijä Juho Lokkinen

Hei,

Minä olen yrittänyt kertoa tästä puutteesta Netvisoriin. Meillä samoja tarpeita, mutta en saa mitään vastauksia mistään.

https://community.vismasolutions.com/message/6914#comment-6914

Tämähän ei ole edes vanha asia. Katso oheinen keskustelun avaus. Meillä on ainakin ERP vaihtoehtojen tutkinta käynnissä. Niistä vaihtoehdoista mitä ollaan käyty läpi, missään ei ole ollut asiakashinnastojen hallinta näin huonolla tasolla.

Terveisin,

Juho Lokkinen

Laura Sainio
VISMA

Hei Juho,

Kävin kommentoimassa linkittämääsi keskusteluun. Meillä on kyllä suunnitelmat hinnastokäsittelyn parantamiseksi Netvisorissa, mutta emme ole asiaa valitettavasti vielä saaneet edistettyä. Kokonaan suunnitelmia ei ole haudattu, mutta näillä näkymin vuoden 2018 julkaisuihin ei hinnaston parannukset tule ehtimään.

Juho Lokkinen
CONTRIBUTOR ***

Hei Laura,

Kiitos rehellisestä vastauksesta. Sen verran täytyy antaa palautetta että tällainen tieto on syytä antaa käyttäjille heti kun sitä kysytään eikä vuodesta toiseen antaa ymmärtää että päivitys on työn alla.

Meidän yritys ei jää odottamaan tätä päivitystä, koska vastaukset ovat näin epämääräisiä. Olen 100% varma siitä että minä, Katja tai Joel ei olla ainoita jotka tämä asian kanssa painii. Teidän kannattaa oikeasti alkaa kehittämään tätä myynti, osto ja tuotehallintaa. Tällä hetkellä se on heikolla tasolla.

Terveisin,

Juho Lokkinen

Hei,

Kiitos palautteesta. Valitettavasti kun tuote on laaja ja asiakaskuntaa laidasta laitaan, on myös tuotekehitystarpeiden määrä iso ja laaja-alainen. Käymme tekemisen prioriteetteja läpi kuukausittain, mutta valitettavasti aina on paljon asioita mitä emme juuri nyt voi edistää vaikka ymmärrämme tarpeen. Priorisointiin vaikuttaa mm. tarpeen kriittisyys (esim. lakimuutos) ja kuinka käytetystä osa-alueesta on kyse. Esimerkiksi tällä hetkellä työskentelemme mm. palkanlaskennan uuteen tulorekisteriin liittyvien muutosten parissa, mitkä kriittisyydessään ajavat monen muun kehitysprojektin edelle. Tämä siis esimerkkinä.

Rekryämme tänä vuonna viisi uutta kehittäjää tuotekehitykseen, jotta pystymme jatkossa entistä voimakkaammin ja laajemmin ratkaisemaan asiakkaiden tarpeita meidän ydinprosessien osalta (kuten myynti, ostot, palkat). Jatkossakin toimialakohtaisia ratkaisuja tuemme lähinnä rajapintojen kautta, kuten kassajärjestelmiä, jotta pystymme omassa kehitystyössä keskittymään olennaisiin ja mahdollisimman laaja-alaisesti asiakaskuntaamme ja kohderyhmäämme koskevien toimintojen tekemiseen sekä optimoimiseen. Tämä hinnastoprojekti on toki yksi näistä missä haluamme onnistua.

Pahoittelen, että tämän projektin osalta viestintä aikataulusta on epäonnistunut alunperin liian ruusuisella arviolla ja sitten emme ole kommunikoineet muutoksia aikatauluihin. Tällä hetkellä en osaa sanoa tälle projektille tarkempaa aikataulua, mutta valitettavasti valmista ei tule ainakaan aikaisemmin kuin loppuvuodesta 2018.

Ystävällisin terveisin,

Timo Pöntinen

Kehityspäällikkö, Netvisor

Hei,

 

Onko mitään uutta näköpiirissä? 4 vuotta sitten jo lupailtu parannusta asiaan, mutta tietääkseni ei ole muuttunut mitenkään.

Juho Lokkinen
CONTRIBUTOR ***

Hei Timo,

Kiitos vastauksesta. Emme jää odottamaan mahdollista päivitystä.

Vaihtoehtojen tutkiminen on käynnissä ja alustava päätös uudesta

palvelun tarjoajasta on tehty.

---

Ystävällisin terveisin,

Sukitustukku Oy

Juho Lokkinen

Lehdokinkuja 6

01150 Söderkulla

p. 040 847 4816

www.sukitustukku.com

---

timo.pontinen kirjoitti 2018-02-15 11:57:

VISMA SOLUTIONS COMMUNITY

RE: HINNASTOJEN HALLINTA?

reply from Timo Pöntinen in Netvisor - View the full

discussion

Katja Kuosmanen
CONTRIBUTOR **

Tämä aiheuttaa todellakin sen, että joudumme katsomaan tilausten käsittelyyn, laskuttamiseen sekä verkkokauppaan muita vaihtoehtoja. Tällä hetkellä verkkokauppaakaan emme voi käyttää, koska hintoja sinne ei saa oikein. Lisäksi tilausten käsittely työllistää väärien hintojen takia meitä aivan liikaa.

Joel Hietala
CHAMPION **

Odottavan aika on pitkä....

Hymiö Surullinen