peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
MarikaT
CONTRIBUTOR ***

Hylätyt palkkatietoilmoitukset

tekijä MarikaT

Netvisorin etusivulle on ilmestynyt nyt useaan asiakkaaseen ilmoitus hylätyistä palkkatietoilmoituksista, mutta kun linkistä klikkaa niin siellä ei kuitenkaan ole yhtään hylättynä. 

Onko tapahtunut päivityksen yhteydessä jotakin minkä vuoksi tälläinen turha tieto on nyt pompannut useisiin asiakkaisiin? Saisiko sen mahdollisimman pian korjattua, aiheuttaa hämmennystä palkanlaskijoissa ja asiakkaissa. 

 

Kiitos!

11 VASTAUSTA11
Accepted solution
Raisa Ruokonen
VISMA

tekijä Raisa Ruokonen

Tämän viikon viikkopäivityksen yhteydessä on tapahtunut virhe, jonka vuoksi "Hylätyt palkkatietoilmoitukset" -widget näyttää joissakin tapauksissa vanhentunutta/virheellistä tietoa. Korjaamme virheen mahdollisimman pian. Tiedotamme korjausaikataulusta perjantaina.

 

Pahoittelemme virheestä aiheutuvaa harmia. 

Kirsi Nyholm
CONTRIBUTOR **

Hei,

en löytänyt tietoa korjausaikataulusta (viime perjantailta?) - tai vieläkään. Onko joku palkkatietoilmoitus oikeasti virhetilassa? Jos ei niin, milloin virheellinen viesti häviää widgetistä? Pitääkö itse tehdä jotain?

Hei!

 

Korjaus julkaistaan tämän viikon torstaina viikkopäivityksen yhteydessä. 

 

Widgetissä virheellisesti näkyville ilmoituksille ei käyttäjän tarvitse tehdä mitään, ne poistuvat widgetistä päivityksen yhteydessä. 

Anne Oksanen
CONTRIBUTOR ***

Hei

 

Nyt ei löydy kyllä ratkaisua tähän kämmiin???

Hei Anne,

 

Korjaus tehdään tänään viikkopäivityksen yhteydessä. Päivitys tehdään tänään noin klo 15-17, joten sen jälkeen widgetit näyttävät taas lähettämättömien ja hylättyjen ilmoitusten määrät oikein.

 

Mukavaa työpäivänjatkoa!

Satu Brofeldt
CONTRIBUTOR ***

Hei, koskeeko tämä päivitys kaikkia noita virheilmoituksia vai vain niitä jotka ilmestyi jossain edellisessä päivityksessä? Itselläni ainakin asiakkailla näkyy näitä virheellisiä ilmoituksia edelleen.

Hei Satu!

 

Tämä korjaus koskee edellisviikon päivityksessä widgettiin ilmestyneitä virheellisiä tietoja. 

Korjaamme myös jo aiemmin widgetissä väärin näkyneet ilmoitukset lähiaikoina.

 

Mukavaa työviikkoa!

 

Jenni Hallikainen
CONTRIBUTOR **

Hei,

 

Jokohan nämä saisi kuntoon? Ovat olleet teillä työnalla kuukausikaupalla ja lupauksia korjauksesta on tullut useita. Tämä on ongelmallista, koska virheilmoitukset näkyvät myös yrityskäyttäjillä ja selitys ohjelmistotoimittajan viivästyksestä alkaa olla nolo.

Hei Jenni!

Korjaus tähän on tosiaan ollut meillä jo pitkään työn alla. Tämä johtuu siitä, että tilanteita, joissa palkkatietoilmoitus on mennyt virheeseen on kovin monenlaisia. Tulorekisteriin lähetetyistä ilmoituksista osa on jäänyt tulorekisterin suorituskykyongelmien vuoksi tunnistamattomaan virheeseen, joiden selvittäminen on ollut tulorekisterin kanssa työlästä. Lisäksi widgetissä näkyvistä "lähettämättömistä palkkatietoimoituksista" osa liittyy tilanteisiin, joissa käyttäjä on poistanut ilmoitukseen liittyvän tapahtuman (esim. palkkaennakkon). Näiden eri virhetyyppien selvittämisessä ja tunnistamisessa on kulunut arvioitua enemmän aikaa.

Korjaus on valtaosin jo toteutettu, julkaisemme sen lähiaikoina kokonaisuutena kaikkien osien valmistuttua, jotta mahdollisimman suuri osa erityyppisistä virheistä korjaantuisi kerralla.

 

MarikaT
CONTRIBUTOR ***

tekijä MarikaT

Moikka,

 

Näitä virheellistä tietoa sisältäviä wigdettejä löytyy vielä useista asiakkaista, ilmoittaa että on hylättyjä palkkatietoilmoituksia, mutta sitten kun katsoo vaikka ihan koko vuodelta niin siellä ei löydy yhtään sellaista missä olisi huutomerkki ja jokin virhe. Saisitteko pian myös muissakin yrityksissä tämän virheellisen ilmoituksen poistumaa? 

Miika Toivonen
CHAMPION ***

tekijä Miika Toivonen

Samaa ihmetellään täällä!