peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Teemu Kolehmainen
CHAMPION ***

Kertatiliöinnin varmistus

tekijä Teemu Kolehmainen

Edellisen kuukausipäivityksen jälkeen ostolaskujen kertatiliöintiin tuli kysymys että haluatko varmasti kertatiliöidä laskurivit. Ei tästä ainakaan kirjanpitäjälle ole hyötyä, päin vastoin se vain hidastaa kun pitää päivittäin klikkailla kyllä-nappulaa monet kerrat. Näiden sähköisten kirjanpito-ohjelmien tehtävä kuitenkin pitäisi olla hommien joustavampi sujuminen. Kai tätäkin joku on toivonut, tuskin muuten olisi tällaista ominaisuutta tuotu käyttäjien iloksi.

8 VASTAUSTA8

tekijä Markus Anttonen

Moi Teemu

Asioilla on monesti kaksi puolta, osa kokee tämän hidasteena osa taas arvostaa muutosta. Ideana tässä on se, että enää ei voi tehdä kertatiliöinti ns. vahingossa painamalla kertatiliöinti -nappia vaan järjestelmä kysyy varmistuksen tähän.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Voisiko parempi ratkaisu olla mahdollisuus tiliöintirivien palauttamiseen alkuperäisiksi, kuin että joka kerta vaaditaan erikseen vahvistus?

tekijä Timo Pöntinen

Hei Jesse,

Kyllä, ehdottamasi ratkaisu olisi toimiva. Valitettavasti nykyisellä teknisellä ratkaisulla se ei suoraan ole mahdollista toteuttaa ja sen takia nykyinen varmistuksen kysyminen on toistaiseksi käytössä.

Timo / Netvisor Tuotekehitys

Sirpa Rikkonen
CONTRIBUTOR **

Voisiko sen varmistuksen saada tilikausiarkistoon ? Siellä se olisi huomattavasti tärkeämpi. Tällä hetkellä jos painaa poista nappia niin katoaa saman tien bittiavaruuteen.

Jani Korhola
VISMA

Hei Sirpa,

Tarkoittanet tilikausiarkiston "Poista tilinpäätösraportit ja sinetöinti" -painiketta? Tuohon voidaan toki lisätä varmistus.

Sirpa Rikkonen
CONTRIBUTOR **

Hei

mitä tahansa tilikausiarkostoon tallentaa oli ne sitten pöytäkirjoja tms. riippumatta siitä tallentaako yrtityskohtaisena vai tilikauden liitetiedostoina. Jokaisen asiakirjan perässä on rasti (poista) ja tähän toimintoon pitäisi saada se varmistus.

Jani Korhola
VISMA

Hei Sirpa,

Lisäsin tuon toiveen mukaan. Toteutamme tämän seuraavien 2 kuukauden aikana.

Moikka Sirpa,

Kiitos kommentistasi. Varmistus tilikausiarkistoon poiston yhteyteen on ehdottomasti mahdollinen vaihtoehto. Tutkimme asiaa eteenpäin!

// Timo

Ping Jani Korhola