peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Reija Kyläkallio
CONTRIBUTOR ***

Kirjanpidon keskeyttäminen väliaikaisesti

tekijä Reija Kyläkallio

Jos kirjanpitoa tehdään vain kerran vuodessa, voiko Netvisorin käytön ja laskutuksen keskeyttää väliaikaisesti?

9 VASTAUSTA9
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei,

Tulemme ensivuonna laajentamaan avausmaksun käyttöä tilanteisiin, joissa aktiivinen Netvisor asiakas on sulkenut kaikki kk-veloitteiset palvelut, ja asiakas avaa uudelleen kk-veloitteisen palvelun. Tälläisissä tilanteissa tulemme veloittamaan avausmaksun. Muutos tulee voimaan 1.3.2016 alkaen koskien koko kalenterivuotta. Avausmaksua ei tulla perimään, jos esimerkiksi asiakkaallamme on vain kirjanpito aktiivisena ja asiakas avaa myyntiosion uudelleen. Avausmaksun voi siis vältää pitämällä minimissään yhden kk-veloitteisen palvelun päällä.

Arkistointimaksu poistui hinnastostamme 1.3.2015. Avausmaksu korvaa arkistointimaksun ensivuonna.

Jukka Mäkelä
CONTRIBUTOR **

tekijä Jukka Mäkelä

Hei vaan !

Tulemme ensivuonna ottamaan käyttöön toisen ohjelman Netvisorin rinnalle. Tähän saakka olemme keskittäneet kaiken osaamisen Netvisorin ympärille. Jotta voimme taata riittävän ammattitaidon säilymisen työskentelyssämme, siirrämme näiden pienasiakkaiden lisäksi myös asiakkaanamme olevat Netvisorin suora-asiakkaat toiseen järjestelmään. Muutos tulee voimaan asteittain 1.3.2016 alkaen. 

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei,

Päätöksemme perustuu siihen, että mielestämme kirjanpito-osion hinta 9,95 €/kk/asiakas on kilpailukykyinen. Ajatuksena on, että pienenkin organisaation kirjanpidon työstämisestä saadaan tehokas, kun vastaanotetaan viikko- tai kuukausitiliote palveluun, kyetään sähköistämään kuitit mobiili-kuittiskannereiden avulla ja pienenkin organisaation yrittäjä tai vastuuhenkilö näkee palvelusta taloustiedot itse. Tulemme myös jatkossa kehittämään palvelun automatiikkaa myös pienet organisaatiot huomioiden ja laajentamaan Netvisorin myynti- ja osto-osioiden käyttöä ihan pienissäkin organisaatioissa, jotta niiden käyttö olisi houkuttelevaa myös pienillä tapahtumamäärillä.

Oikein hyvää joulun odotusta,

T: Janne

Jukka Mäkelä
CONTRIBUTOR **

tekijä Jukka Mäkelä

Meillä päätös perustuu siihen, että teemme esimerkiksi tietyn puolueen paikallisosaston kirjanpitoa, jossa tapahtumia on alle 10 kpl vuodessa. Yrittäjillä on myös sijoitusyhtiöitä, joissa saattaa niinikään olla vain muutama tapahtuma vuodessa. Se, että samalla siirrämme huomattavan osan muista asiakkaista toiseen järjestelmään, johtuu yksinkertaisesti siitä, että riittävän rutiinin saamiseksi tulee henkilön työskennellä mieluiten yhdellä järjestelmällä.  Pienistä asioista voi syntyä suuria vahinkoja.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei,

Jos kyse on yllä kuvatun transaktiomäärän omaavista yhtiöstä, edelleen palvelut voidaan sulkea nyt vain avausmaksua vastaan. Esimerkiksi asiakasyrityksen, jossa vuosikirjanpito kyetään tuottamaan yhden kuukauden aikana, syntyy Netvisorin kirjanpito-osiosta 9,95 €/kk kulu ja vastaavasti avausmaksusta kertaveloitteisena 45,50 €. Kokonaisukustannus kun jaetaan kuukausikuluksi, se on 4,62 €/kk. Mielestämme sekin on kilpailukykyinen hinta. Se sisältää edelleen myös asiakasyritykselle yhden käyttäjän ja mahdollisuuden tiliotteiden noutoon toki transaktiohintaa vastaan. Käyttämällä kuukausitiliotetta tulee vuodessa hintaa lisää transaktiokustannuksesta 4,44 €.

T: Janne

Reija Kyläkallio
CONTRIBUTOR ***

Hei,

jos avausmaksu tullaan ottamaan, menetän kaikki pienet taloyhtiöt ja yhden miehen konsulttiyhtiöt. Nyt edellisten vastausten perusteella (joiden mukaan kirjanpidon voi keskeyttää ilman arkistointimaksua) sain heidät innostumaan uudelleen. Mutta nyt kun kerron tämän, eivät asiakkaakseni tule. Eivät 63,70 euron vuosittaisella avausmaksulla. Eli onko nyt näin, että pieniä asiakkaita ei edes kannata houkutella asiakkaaksi Visman näkökulmasta?

Terkuin reija

Taru Heinonen
CHAMPION ***

tekijä Taru Heinonen

Käsittääkseni arkistointimaksua ei tässä tilanteessa tule.
Mutta jos tiliotteita ole keskeytetty pankin puolesta, ne tulevat normaalisti järjestelmään mutta ne laskutetaan jälkikäteen kun palvelu taas avataan.
Tiliotteita ei siis menetä vaikka palvelu olisi suljettuna määräajan mutta ne tulee yrityksen luettavaksi vasta kun ohjelma on taas aktivoitu. Tämä on aivan loistava ominaisuus!

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei,

Meille ei arkistointimaksua ole tullut sellaisilta asiakkailta joilta kaikki osiot on poistettu käytöstä.

Rane Olsen
VISMA

tekijä Rane Olsen

Moi Reija,

Käyttäjähallitsijan oikeuksilla voidaan Netvisor-palveluiden hallinnasta ottaa halutut osiot pois päältä ja palauttaa ne sitten käyttöön kun niitä taas tarvitaan. Mikäli yrityksessä ei ole mitään palveluita käytössä, niin muistaakseni yrityksen osalta peritään pieni kuukausittainen arkistointimaksu.