peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
suvifischer
CONTRIBUTOR *

Kirjauslaji lounasedulle

tekijä suvifischer

Onko joku joskus ideoinut kirjaavansa työntekijöille kirjauslajilla lounasetua palkkalaskelmia luodessa? Mikäli lounasedulla on jokin kappalearvo ja tiedetään montako lounasseteliä henkilö on ottanut, voidaan sille luoda oma kirjauslaji ja viedä tiedot palkkalaskelmalle.

 

Mutta entäpä ePassin tapainen palvelu, jossa työntekijän oman käytön mukaan palkasta pidätetään työntekijämaksuna (tai kirjataan luontoiseduksi, ihan sama kummasta kyse) könttäsumma lounasetuutta, eikä yhtä yksittäistä kappalehintaa ole olemassa? Tämä summa siis vaihtelee kuukausittain työntekijän käytön mukaan. Jos ja kun tällaista kirjauslajia ei voida rakentaa palkkamalliin, täytyy esim. 100-päisen firman työntekijöiden osalta jokaisen laskelma erikseen avata, hakea lounasedun palkkalaji, muokata summa ja tallentaa, lopulta sulkea laskelma ja odottaa että ohjelma päivittää sivun ennen kuin seuraavaan laskelmaan pääsee käsiksi. Manuaalinen veivaus ja siihen kuluva aika on melkoinen. 

 

Vastaavanlaisia versioita lounaskorteista tai seteleistä voi olla muitakin, joten olisiko tällaista kirjauslajin rakennusta mahdollista kehittää Netvisoriin? ePassissa on kaiketi jonkintasoinen integraatio Netvisoriin mahdollista rakentaa, mutta siitä sen enempää tällä hetkellä tietämättä väittäisin, että kaikkien mahdollisten eri tuotteiden kohdalla integraatio ei ole mahdollista.

1 VASTAUS1
Accepted solution
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Moi,

 

Tuo kirjauslajin luominen ratkaisisi tosiaan osan ongelmasta, mutta silti jäisi vielä tehtäväksi tuo saldojen naputtelu jokaiselle palkansaajalle erikseen. 

 

En malta olla mainitsematta Eazybreakia, josta onkin jo integraatio tehty: https://netvisor.fi/blog/5-syyta-linkittaa-henkilostoedut-palkanlaskentaan/

 

Lyhyesti, tuossa siis työntekijä voi kännykällä maksaa lounaansa ja tieto käytetystä edusta tulee suoraan Netvisorin palkanlaskentaan - jää melkoisen monta perinteisesti manuaalista välivaihetta kokonaan pois

 

- Kari