peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR **

Kuittierittely myyntilaskuista (Kiireellinen apupyyntö)

(updated by KalleTheSheriff ‎02-04-2020 12:01 )

Hei,

 

Miten voin tehdä "koontilasku kuitin" missä näkyy samalla kuitilla asiakkaan kaikki suoritukset, meidän tekemät hyvitylaskusuoritukset sekä laskurivierittelyt.

4VASTAUSTA4
Highlighted

Re: Kuittierittely myyntilaskuista (Kiireellinen apupyyntö)

(updated by Rane Olsen VISMA ‎02-04-2020 12:16 )

Moi,

 

Laskurivikohtaiset tiedot vaativat käytännössä sen laskun ja siinä näkyvät kyllä sitten asiakkaan suorituksetkin samalla. Tässä esimerkki hyvityslaskun käytöstä ja sen näkyvyydestä laskulla:

Screenshot 2020-04-02 at 12.11.42.png

Laskut voit etsiä laskuluettelon kautta, käytä vaikka asiakkaan nimeä hakuehtona. Kun laskut on listattu, niin rastita ne vasemmasta reunasta ja avaa "Laskun toiminnot" -nappia painamalla valikko, mistä valitse "Tulosta laskuina" -toiminto. Tulosta sitten laskut joko paperille tai vaikka pdf-tiedostoon.

Screenshot 2020-04-02 at 12.13.26.png

 

Jos nuo tiedot halutaan samaan nippuun, niin ne pitää sitten koostaa täysin manuaalisesti.

Highlighted
CONTRIBUTOR **

Re: Kuittierittely myyntilaskuista (Kiireellinen apupyyntö)

Kiitos vastauksesta!

 

Tarkennan kysymyksen muotoa 🙂

Asiakas haluaa yhden myyntilaskukuitin missä olisi eriteltynä kaikki laskutukseen liittyvät suoritukset ja pitäisi päästä myös uudelleen muokkaamaan laskurivejä missä tarkemmin eritelty palvelu ja tuote.

Highlighted

Re: Kuittierittely myyntilaskuista (Kiireellinen apupyyntö)

Moi,

 

Se kuitti sinun pitää tehdä esim. Excelissä, niin saat sellaisen mitä asiakas pyytää. Mutta, kurkkaa myös seuraavaa raporttia: Myynti - Raportit - Myyntilaskuraportti. Valitse raportiksi "Myynnin yhteenvetoraportti", rajaa haluamasi aikaväli ja kohdista raportti tiettyyn asiakkaaseen.

Screenshot 2020-04-02 at 13.48.32.png

Tässä raportti malliksi, kuva on testiyrityksestäni:

Screenshot 2020-04-02 at 13.51.29.png

Tuo voisi olla yksi raportti, mistä asiakas näkee kokonaistilanteen. Katso myös se Myyntilaskuraportti läpi, sekin voi olla hyödyksi.

 

Suoritukset löydät kohdasta Myynti - Laskutus - Suoritukset. Rajaa aikavälillä, asiakkaalla ja laita valinta kohtaa "Kaikki".

Screenshot 2020-04-02 at 13.54.07.png

 

Jos laskurivejä pitää päästä muokkaamaan, niin siihen tarvitaan kirjanpitäjän rooli, koska todennäköisesti laskuja on ALV-lukituilla kausilla. Käsittääkseni voit tehdä myös laskuun liittyvän erittelyn eri asiakirjaan, esim. sinne Exceliin. On aina epätoivottavaa, että vanhaa lähdetään muokkaamaan, mutta täydentämistä ja tarkentamista ei kukaan kieltäne, varsinkin jos se tehdään erikseen.

Highlighted
CONTRIBUTOR **

Re: Kuittierittely myyntilaskuista (Kiireellinen apupyyntö)

Kiitos erittäin paljon!