peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Kirsi Palmroos
GURU **

Kulujen siirto Netvisorista Severaan - projekti kiinni

tekijä Kirsi Palmroos

MIkäli Netvisorista siirtää kuluja integraation kautta Severaan projektille ja Severassa projekti on suljettu, siirtää Netvisor kulut iloisesti, mutta kulu ei mene Severassa projektille.

Tähän pitäisi ehdottomasti saada joku virheilmoitus Netvisoriin.

3 VASTAUSTA3
Accepted solution
Sonja Kukkula
VISMA

tekijä Sonja Kukkula

Hei Kirsi!

 

Kun ostolaskurivi siirretään Netvisorista Severan, siirrettäessä tässä ei tule virhettä, koska Netvisorin näkökulmasta näissä ei ole virheitä. Jos kuitenkin tarkistat Ostolaskurivien siirtohistoria-sivun, ostolaskurivin siirron tilaksi tulee “työ suljettu”.

 

Toki olisi parempi, jos tästä saataisiin heti virheviesti kun siirto tehdään. Severan rajapinta palauttaa “työ suljettu” tiedon vasta siinä vaiheessa, kun ostoalaskuriviä yritetään viedä Severaan. Jos vietäviä ostolaskurivejä on paljon, näiden vieminen ei Severaan ei tapahdu hetkessä, eli tuota Severan palauttamaa tietoa ei ole mahdollista saada ostolaskurivien siirtonäkymään heti kun rivit on käsitelty Netvisorissa.

 

Välitän palautteesi kehityksellemme, jotta tämä otettaisiin tulevaisuudessa huomioon.

Kim Bergvik
CONTRIBUTOR *

Hei,

 

Onko jotain tapahtunut tällä vielä, tämä on tosi "varallinen virhe" kun on tosi helppo että kulut jää siirtymättä, ja sitten nuo kulut ei tulee laskutettu asiakkaalle. Ainakin meidän firmassa sama asiakas voi tilaa meiltä monta erilaisia työt, ja siksi pitää sulkea projektit kun ne ovat valmiina, ja kirjanpitäjä ei tiedä koko ajan mitä projekti on avoinna ja siksi voi tapahtua että sirretään suljettu projekteihin ja sitten ei tulee laskutettu. Eli tämä on aika iso asia meille, voitte ystävällisesti tutkia jos voitte korjaa esim. niin että suljettuna projektejä eivät on näkevissä kun valitsee mihin siirretään ostot.

 

Kiitoksia

Accepted solution
Sonja Kukkula
VISMA

Hei Kim,

 

Valitettavasti Netvisorin Severa-liittymässä ei tällä hetkellä ole ominaisuutta, joka estäisi päätettyjen Severa-projektien käytön laskentakohteina Netvisorista. Välitän tämän idean kuitenkin kehityksellemme jotta tämä olisi mahdollista tulevaisuudessa.

 

Tällä hetkellä laskentkohtieden käytön voi estää piilottamalla laskentakohteen. Tämä täytyisi kutenkin tehdä Netvisorissa manuaalisesti, eli jos päätätte projektin Severassa, kävisitte piilottamassa kyseisen projektin laskentakohteen myös Netvisorissa.