peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
CHAMPION ***

Kustannuspaikalle päättymispäivä

Hei,

 

useammalla yhdistysasiakkaallani on avustuksissa kalenterivuodesta poikkeava käyttö- ja raportointikausi, hyvin yleinen on kesäkuusta toukokuuhun. Näin kesken vuoden päättyvät kustannuspaikat ovat kirjanpidossa hankalia huomioitavia raportoinnin kannalta. Ainoa vaihtoehto kustannuspaikan lukitsemiseksi on piilottaa se. Raportointia tehdessä pitää muistaa ulkoa että asiakkaalla on piilotettuja kustannuspaikkoja, jotta piilotetut kustannuspaikat tulevat raporteille mukaan.

 

Olisko mahdollista saada toiminto jolla kustannuspaikalle voisi laittaa kesken tilikauden päättymispäivän? Ja niin että kustannuspaikalle ei voi päättymispäivän jälkeen kirjata mitään, mutta että se näkyisi laskentakohderaporteilla ilman että pitää erikseen muistaa painaa "näytä piilotetut kohteet ja otsikot".

 

Piilotustoiminto on kuitenkin hyvä olla olemassa, kustannuspaikan voi piilottaa avustusraportoinnin/tilinpäätöksen jälkeen, ettei laskentakohderaportit paisu ihan älyttömän suureksi.

3VASTAUSTA3
Highlighted

Re: Kustannuspaikalle päättymispäivä

Highlighted
CHAMPION ***

Re: Kustannuspaikalle päättymispäivä

No ihmettelinkin jo että mihin se on hävinnyt. Hyvä että tallessa!

Highlighted

Re: Kustannuspaikalle päättymispäivä

Juu, tuo siirtäminen on tällä uudella alustalla mahdollista ilman että jotain menee rikki -vanhassa oli ongelmia sen osalta.