peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Kysymys palkanlaskentaosiosta

tekijä Anonymous

Hei,

Palkanlaskenta--)palkkajaksot--)palkanlaskentaprosessi--"kohta Muuta laskelmien palkanmaksupäivää ja tositteen päiväystä".Miksi palkanmaksupäivän muutamisen tallentaminen ei ikinä tallennu järjestelmään tässä vaiheessa? Voihan sen muuttaa myöhemmässä vaiheessa, mutta miksi se ei muutu tällä kyseisellä toiminnolla?

1 VASTAUS1

tekijä Sini Alamäki

Hei Sami

Palkanmaksupäivän ja tositteen päivän muuttaminen palkanlaskentaprosessin yläosan linkin kautta onnistuu sitten kun palkkalaskelmat on muodostettu eli ne ovat vähintään vaiheessa "Käsittelemättömät palkkalaskelmat".

Toiminto on kieltämättä hieman epäselvä. Nimensä mukaisesti tuon linkin kautta voidaan muuttaa päiväyksiä ja teknisesti näitä laskelmia ei ole vielä olemassa silloin kun palkansaajien rivit ovat ensimmäisesssä vaiheessa "Palkansaajat, joilla palkkalaskelma muodostamatta", jolloin ei ole vielä tiedossa mitään mitä muuttaa. Valitettavasti toiminnossa on myös virhe. Päiväysten muokkaussivulle palatessa näytetään aiemmin sivulla olleet tiedot eikä viimeksi tallennettuja päiväyksiä. Laskelmille tiedot päivittyvät oikein. Tämän voi tarkistaa laskelman "Palkkalaskelman lisätiedot" -välilehdeltä.

Tulemme palkanlaskennan puolella seuraavana isompana asiana kehittämään palkanlaskentaprosessia ja otan tämän toiminnon huomioon suunnittelussa, jotta voimme tehdä entistä ymmärrettävämpää ohjelmaa. Korjataan tuo virhekin sitten siinä samassa. Tähän asti voit tosiaan muokata päiväykset massana palkkajaksolle kun olet ensin muodostanut laskelmat.