peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Kirsi Palmroos
GURU **

Laskentakohteet ovat eri muodossa Netvisorissa ostolaskuille ja Severasta tulleilla myyntilaskuille

tekijä Kirsi Palmroos

Kun Severasta integraaton kautta tulleiden myyntilaskujen laskentakohteita katsoo pääkirjasta, ovat ne muodossa "Yksikkö, projektinumero, projektinnimi"

Kun taas katson ostolaskua vastaavasta, niin muoto on "Projektinumero, projektinimi, yksikkö"

Tämä hankaloittaa tosi paljon esim. excelöintiä. Liimaa-leikkaa ensin laksentakohteet samaan muotoon, jotta tiedot ovat vertailukelpoisia.

Eikö teillä voisi olla joku standardi, jossa määritetään, että laskentakohde muodostuu kaikissa tositelajiessa samalla tavalla.

6 VASTAUSTA6
Laura Sainio
VISMA

tekijä Laura Sainio

Hei Kirsi ja muut,

Pääkirjan laskentakohteet löytyvät nyt omista sarakkeistaan.

tekijä Vilma Parkkila

Hei Kirsi!

Kiitos, että toit asian tietoomme. Ohjelmassa on selvästikin epälooginen toiminnallisuus tässä kohtaa. Asia on viety kehityksellemme tietoon, jotta sille saataisiin korjausta.

Kirsi Palmroos
GURU **

Osaatko sanoa aikataulua?

Tuula Jehkonen
GURU ***

Nuo laskentakohteet ovat sekaisin myös riippuen siitä millä tositelajilla vienti on pääkirjalla eli myös Netvisorilla tehtyjen myyntilaskujen, ostoreskontran tositteiden sekä manuaalisesti tehtyjen tositteiden laskentakohteet ovat #eimissäänloogisessajärjestyksessä

Hei Tuula!

Pääkirjan näkymää tullaan muuttamaan kokonaisuudessaan laskentakohteiden osalta loogisemmaksi eli muutos ei koske vain Severasta Netvisoriin tuotuja laskentakohteita.

Hei Kirsi!

Tämä korjaus tullaan tekemään näillä näkymin kesän aikana. Kaikki muutokset ilmoitetaan viikkojulkaisujen yhteydessä julkaisutiedotteessa täällä Communtyssa, josta voit seurata milloin korjaus on valmis.

Aurinkoista kesän jatkoa!