peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Heikki Leikola
CONTRIBUTOR *

Laskujen maksaminen ulosottomenettelyssä olevalle laskuttajalle?

tekijä Heikki Leikola

Meillä on parikin vakituista toimittajaa, joilta ulosottaja vaatii maksettavksi itselleen 1/3:n laskun summasta. Tähän mennessä olemme tehneet homman kirjanpitäjän kanssa käsin - yksi maksu toimittajalle ja yksi tilisiirto ulosottajalle - ja sitten kirjanpitäjä yhdistää nämä kohdakkain. Voisiko tähän kehittää automaation ohjelmassa? Harmittaa, kun laskujen maksatus on muuten kerran viikossa noin vartissa tapahtuva tapahtuma, mutta nämä kaksi toimittajaa vaativat aina vaan käsityötä niin minulta kuin kirjanpitäjältä.

6 VASTAUSTA6
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Meillä on myös ulosotto- ja ennakonpidätyslaskuja.

Kati Leppänen
CHAMPION ***

tekijä Kati Leppänen

Meillä näitä myös satunnaisesti ja lisänä vielä ennakonpidätyksen toimittaminen -> hoidetaan sitten palkkojen puolelta.

Rane Olsen
VISMA

tekijä Rane Olsen

Moi Heikki,

Tällä hetkellä tämän käyttötapauksen mukaiseen maksatukseen ei valitettavasti ole mitään automatiikkaa. Olette käsitelleet maksut juuri siten, miten ne on tällä hetkellä järkevintä käsitellä. Tämä on itse asiassa ensimmäinen kerta noin kymmenen vuoden aikana, kun tällaista asiaa meiltä tiedustellaan.

Heikki Leikola
CONTRIBUTOR *

Kiitos Rane

En ajatellutkaan, että kyseessä olisi kovin yleinen tapahtuma. Kyllä kaupunkilaisjärkikin sanoo, että ihan kaikkia ominaisuuksia ei voi ottaa ohjelmistoihin mukaan ja en osaa yhtään arvioida, kuinka työläs tai tarpeellinen ominaisuus tämän automatisoiminen olisi. Mutta toisaalta aateluus velvoittaa: jos tavoitteena on sujuva taloushallinnon flow, niin silloin tulee pyrkiä automatisoimaan myös - ehkä nimenomaan poikkeustapauksetkin - koska ne ovat niitä, jotka työn tekijältä aikaa vievät. Ja sehän on koko Netvisorin tarkoitus: että aikaa säästyy mekaanisista taloustehtävistä muihin tarkoituksiin.

Rane Olsen
VISMA

Moi Heikki,

Meidän projektipäällikkömme lukevat myös Communitya aktiivisesti, joten kaikki tällainen palaute on enemmän kuin tervetullutta.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Meillä myös asiakas, jonka laskuja joudutaan manuaalisesti jakamaan kahtia. Toinen ulosotolle ja toinen toimittajalle.