Jakorkia
CONTRIBUTOR **

Lisää "kirjautumisaikaa"

tekijä Jakorkia

Termi on varmaan suuntaa-antava mutta mistään asetuksista ei löytyne ajan määrittelyä automaattiselle uloskirjautumisajalle. Ei haittaisi vaikka olisi esim. 8 tuntia yhdellä kirjautumisella sisällä. Aivan varmuudella mennyt jokunen euro ohitse kaiken kiireen keskellä kun ei muka ole ehtinyt kirjautumaan 🙂

6 VASTAUSTA6
Taru Heinonen
CHAMPION ***

tekijä Taru Heinonen

Itsellä useita ohjelmia auki samaan aikaan ja yksi niistä Netvisor. Monesti jokin raportti auki josta haen tietoja toiseen paikkaan ja tässä saattaa kaikkine keskeytyksineen (ml ruokatunti) helposti mennä se pari tuntia etten päivitä sivua millään tavalla. Miltein mikään ei voi olla sen ärsyttävämpää kun yrität porautua tuolta raportilta ja saatkin ilmoituksen että olet kirjautunut ulos!

 

Olisi todella käyttäjäystävällisempää, jos käyttäjät itse voisi määritellä joko itse tai tuen toimesta tuon ajan. Tilitoimistokäytössä tai pelkästään reskontria hoitavalle kaksi tuntia on todella lyhyt aika, neljä tuntia jo parempi eikä silloin päivän aikana tarvitse kirjautua pahimmillaan neljää kertaa sisälle normaalin työpäivän aikana.

https://www.viimapaa.com/
Olavi Ikonen
CONTRIBUTOR **

tekijä Olavi Ikonen

Olen käyttänyt tähän selaimen pluginia, joka päivittää tietyn välilehden määrätyin väliajoin. Käytän Chromea ja pluginia "Super Simple Auto Refresh". Selaimessa on siis avoinna yksi välilehti Netvisorin kotinäkymässä, joka päivittyy automaattisesti esim. 45 min välein. Varsinaiset hommat teen sitten muilla välilehdillä.

Jakorkia
CONTRIBUTOR **

tekijä Jakorkia

Tästä automaattisesta ulosheitosta aiheutuu varmuudella liiketaloudellista tappiota myös muillekin kuin allekirjoittaneelle. Lisäksi Lean-ajatteluun hurahtaneena turhat toiminnon jurppivat. Otan kyllä vastuun omasta työasemasta, muutenkin pitää lukita kone aina kun poistun työpisteen ääreltä. Jos ei muuta niin kahden tunnin venyttäminen edes neljään tuntiin olisi jo merkittävä parannus. Ja hieman jos sivuraiteille mennään niin saisikos kannettavan sormenjälkitunnistuksen pelittämään myös kirjautumiseen?

tekijä Markus Anttonen

Moi

 

Valitettavasti tähän ei ole asetusta. Netvisor kirjaa käyttäjän ulos, jos ei ole tehnyt kahteen tuntiin mitään muutoksia tai vaihtanut käytettävää osioita tuona aikana. Tämä on tehty näin sen takia että vaikka kone jäisi epähuomiossa päälle, niin Netvisor sulkeutuu kahden tunnin jälkeen.

OneLine
CONTRIBUTOR **

tekijä OneLine

 Olisikohan semmoinen pieni lisäys aiheellinen, että heittäisi edes ilmoituksen aikeestaan viskata pellolle. Turhan monesti on jokin asia kesken. Kun menet tekemään loppuun, niin mitään ei ole tallentunut tietenkään. Näissä toimistohommissa saattaa tulla akuutisti jokin homma väliin ja Netvisor jää kakkosasiaksi. Esim. Procountor ilmoittaa hyvissä ajoin...

Jakorkia
CONTRIBUTOR **

tekijä Jakorkia

Tähän kaipaisin kyllä muutosta...