peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Satu Miettunen
CONTRIBUTOR ***

Lomapalkkavelka jaksotus

tekijä Satu Miettunen

Hei,

 

Miten saadaan lomapalkkavelan jaksotus tulemaan oikein, kun  1.-31.8. jakson maksupäivä on 15.9.? Kun kaikki sosiaali- ja lomapalkkavelka jaksotukset menevät maksupäivän mukaan?

 

Sosiaalikuluista saa kyllä valmiit summat kuukausivelvoitteiden kautta, mutta miten lomapalkkatiedot saa päivitettyä tällaisessa tapauksessa?

 

Oikeat lomapäivätiedot ovat kyllä tilinauhoilla.

 

Satu Miettunen

4 VASTAUSTA4

tekijä Reetta Korhonen

Hei,

Tällä hetkellä kaikki palkkojen jaksotukset muodostuvat palkanmaksukuukaudelle ja niitä ei saada vaitettavasti jaksottumaan ansaintakaudelle.

Hei

Teimme muutoksen kuukausittaisten velvoitteiden käsittelyyn, kuten usea käyttäjä on jo huomannutkin. Palkkalaskelmat ohjautuvat kuukausittaisissa velvoitteissa edelleen kuukausille maksuajankohdan mukaan. Nyt on kuitenkin mahdollista asettaa lomien jaksotustositteelle haluttu ajankohta muista kuukausittaisten velvoitteiden eristä välittämättä. Näin lomajaksotuksen saa kirjattua halutulle ajankohdalle.

Satu Miettunen
CONTRIBUTOR ***

Hei,

Kiitos vastauksesta. Voitko auttaa sellaisessa, mitä määrityksiä pitää tehdä tuntipalkkalaisen kohdalla, kenellä lasketaan lomapalkka kertoimien mukaan?

Tässä tapauksessa on kyseessä Teknologiateollisuus (metalli) tes eli esim 30pv loma, kerroin 222,4 ja LKTA 15, mitä määrityksiä pitää tehdä ja minne, että saan lomapalkkavelan tulemaan oikein?

Satu Miettunen

Netvisorissa löytyy valmiista palkkamalleissa teknologiateollisuuden palkkamalli josta löytyy oletuksena LomaKta:n perustuvat lomalaskennat. Lomalaskentojen käyttöönottamiseksi ei tarvitse tehdä muita asetuksia kuin määrittää henkilöille kertyvät lomapäivät per kuukausi.

Otan sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti lomapalkka asiassa.