peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
CONTRIBUTOR *

Määräaikaisten työntekijöiden lomaoikeus

(updated by jennnima ‎17-12-2019 09:40 )

Moikka,

 

työntekijällä on määräaikainen työsuhde 2.12.2019-31.12.2020. Minkä vuoksi Netvisor antaa hänelle heti 2,5 päivän lomaoikeuden vaikka lomavuosikin vaihtuu kesken työsuhteen? Onko tähän tulossa korjaus?

2VASTAUSTA2
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Määräaikaisten työntekijöiden lomaoikeus

Moi.

 

Olen huomannut saman ongelman. Jos oikein muistan, niin järjestelmä tulkitsee sen näin, koska määräaikaisuuden mukaan henkilö on vähintään yhden vuoden töissä, jolloin periaattessa voidaan ajatella, että aletaan heti kerryttämään täyttä lomaa. Ongelma on kuitenkin se, että esim. tässä tapauksessa ajalla 2.12.2019 - 31.3.2020, henkilölle tulisi oikeasti kertyä lomaa vain 2 pv/kk. Vasta huhtikuusta 2020 pitäisi alkaa kertymään 2,5 päivää kuukaudessa.

 

Ymmärrän mitä tällä ominaisuudella on haettu takaa, mutta toteutus on jäänyt hieman puolitiehen, kun se ei osaa ottaa huomioon eri lomakausia.

Highlighted
CHAMPION ***

Vastaus: Määräaikaisten työntekijöiden lomaoikeus

Nyt huomaan kiusallisemman puolen tässä bugissa. Määräaikaiselle osa-aikaiselle, jolla työsuhde alkanut nyt syksyllä ja jonka määräaikaisuus tulee menemään juuri yli vuoden, on nyt maksettu alusta asti joka palkassa 11,5% lomakorvaus kun olisi pitänyt olla 9%.

 

Pikaista korjausta odotellen.