peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
GURU ***

Maksuaineiston lähetys pankkiin

Onko joku aikaraja mihin mennessä maksuaineisto on lähetettävä pankkiin että maksut lähtevät eteenpäin saman päivän aikana?

5VASTAUSTA5
Highlighted

Re: Maksuaineiston lähetys pankkiin

Hei Tuula,

Maksut lähtevät pankkiin käsiteltäviksi kun maksuaineisto on lähetetty. Pankit käsittelevät heille saapuvat maksuaineistot omien maksuajojensa mukaisesti. Maksuaikataulut vaihtelevat pankeittain ja aikataulut löytyvät yleensä pankin nettisivuilta.

Highlighted

Re: Maksuaineiston lähetys pankkiin

Miksi Netvisor ei julkaise pankkikohtaisia aikatauluja yhdistelmänä? Olen pyytänyt tätä jo aikaisemmassa kysymyksessäkin. Kilpailija Procountor julkaisee ja heidän ohjeistaan googlailen mikä on dead-line milläkin pankkiryhmällä ja mitä kautta tehdyissä maksuissa. Eikö jo olisi aika Vismankin saada tämä asia kuntoon, auttaisi meitä jotka palvelemme useita asiakkaita eli maksuja on menossa kaikkiin pankkiryhmiin.

Highlighted

Re: Maksuaineiston lähetys pankkiin

Hei

Kyseiset tiedot löytyvät kyllä ohjeistamme :Pankkien yhteystiedot ja maksuajot – Netvisor tukiportaali

Ohjeessa kerrotaan pankeittain heidän asiakastukensa numero, maksuajoista, katetarkistuksista, tiliotteiden muodostumisesta ja rajoituksista maksujen tiedoissa. Toivottavasti tästä on teille apua.

Virpi

Highlighted

Re: Maksuaineiston lähetys pankkiin

Tästä olisi voitu tiedottaa, että ohje on vihdoin tehty...

Highlighted
CHAMPION *

Re: Maksuaineiston lähetys pankkiin

Tärkeä asia, joka on enemmän pankkiasiaa, kuin NV:n. Itse olen selvittänyt nämä asiat pankkien päästä, milloin pankkipäivä päättyy, käsitykseni mukaan klo 18:30, pankin tietojärjestelmän kellonajan mukaan . Hoidan maksut NV:ssä viimeistään klo 17:45 normaaleina pankkipäivinä, jotta maksu ehtii avisoitua pankin järjestelmään samalle pankkipäiville. NV järjestelmä kerää maksuja jonkin aikaa ja siirtää niitä määritellyn aikataulun mukaan avilsoitumaan pankin järjestelmään.

Verkkopankki toimii eri tavalla, koska se järjestelmä on suoraan yhteydessä pankin maksujärjestelmään. Verkkopankissa maksuja voi hoitaa myöhempään lähes klo 18:30 asti, mutta et voi tietää pankin järjestelmän kellon aikaa. Sekunninkin myöhästyminen siirtää maksun seuraavaan pankkipäivään. Mikäli olet maksanut maksun klo 18:30 - 23.59 aikana, olet maksanut myöhässä, jos ajattelit maksaa maksun eräpäivänä.  Maksajan on tiedostettava tämä, eräpäivä päättyy klo 23.59.  Pankkipäivä päättyy klo 18:30  (17:45), eräpäivä päättyy klo 23.59, sen voi maksaa käteisellä pankkipäivän päätyttyä ennen klo 23.59, mutta miten maksat?