peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Maksuhuomautusten ja perinnän esto

tekijä Anonymous

Hei,

Jos haluan estää tiettyjen laskujen karhuamisen tai perinnän, niin miten se tapahtuu Netvisorissa? Eräpäivää pääsee siirtämään vain avoimien kausien laskuilta, joten tämä ei ole ratkaisu meille.

Henkilö Eija Tuominen muokkasi viestiä

2 VASTAUSTA2

tekijä Markus Anttonen

Moi Eija

Asiakkaan lisätietovälilehden taakse voi ruksata kohdan Perintäkielto. Tämä estää sen, ettei kyseisen asiakkaan laskuja tule näkyviin korko ja perintä -kohdan laskujen perintä näkymään. Tätä kautta saa siis tehtyä maksumuistutuksen/maksuhuomautuksen tai perintäkirjeen, jossa on mukana haluttu perintäkulu.

Mutta suoraan avoimet myyntilaskut näkymästä ei saa estettyä esim. maksumuistutuksen tekoa. (tätä kautta laskulle ei saa perintäkulua mukaan). Yksi vaihtoehto on myös laittaa laskuille sisäinen kommentti. Se ei estä esim. maksuhuomautuksen tekoa, mutta siihen voi esim. kirjoittaa ettei kyseistä laskua pitäisi laittaa eteenpäin erääntyneistä laskuista.

Teemu Kolehmainen
CHAMPION ***

tekijä Teemu Kolehmainen

Eiköhän tässä ole oletuksena se, että ne keillä on oikeus tiettyihin toimintoihin tietävät mitä tekevät ilman että tarvitsee laittaa erikseen estoja päälle, kun järjestelmässä kuitenkin aina käyttäjä on se joka sanoo viimeisen sanan, eri asia olisikin jos karhut ja perinnät voisi automatisoida järjestelmän toimesta.