peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
CHAMPION ***

Maksumuistutuksen/-huomautuksen perintäkulu

Teen erääntyneestä laskusta muistutuksen ja lisään siihen muikkarikulun. Jos laskua ei makseta, teen siitä huomautuksen ja lisään huomautuskulun. Edellinen kulu ei olekaan enää mukana huomautuksella. Miksi? Nyt pitää itse tuplata huomautuskulu ja siitä muodostuu vain yksi perintäkulurivi laskulle. Olisi selkeämpi jos muistutuksella olisi rivi esim. "Maksumuistutus 6.9.2018" ja huomautuksella lisäksi toinen "Maksuhuomautus 13.9.2018", joissa päivämäärä olisi muikkarin/huomautuksen lähetyspäivä.

Jos lasku, jolle on lisätty tämä perintäkulu, siirretään esim. Dueton muistutus- tai perintäpalveluun, siirtyykö myös lisätyn perintäkulun tieto Duetolle, että osaavat periä sitäkin asiakkaalta ja tilittää toimeksiantajalle suorituksen tullessa?

1VASTAUS1
Highlighted

Re: Maksumuistutuksen/-huomautuksen perintäkulu

Hei Miika,

 

kiitos viestistänne.

 

Ohjelma on suunniteltu toimimaan niin että huomautuskulu tulee perintäprosessin kirjeisiin vain kerran.

Tämä on kuitenkin todella hyvä kehitysehdotus perintäprosessiin ja kirjaan tämän meille ylös. Parannusehdotus huomioidaan kun seuraavan kerran parannamme huomautus- ja perintäkäsittelyä.

 

Duettoon lähetetyissä laskuissa ei perintäkulu tule automaattisesti mukaan. Perintäpalvelun kanssa voidaan erikseen sopia asiakkaalta veloitettavasta perintäkulusta.