peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
CONTRIBUTOR *

Maksusuoritukseen lisäsuoritus?!

Olen maksanut maksusuorituksen maksun saajalle ja nyt tein uuden maksusuorituksen. Mistä voin luotettavasta tarkistaa että maksu on lähtenyt maksun saajalle? Verkkopankissa sitä ei vielä näkynyt tänään su 21.10 ja maksu tehty pe 19.10?

1VASTAUS1
Highlighted

Vastaus: Maksusuoritukseen lisäsuoritus?!

Hei Jari,

 

Maksu on oletettavasti lähtenyt maksun saajalle, jos se ei palaudu pankista virheessä. Maksujen saamista virheistä ilmoitetaan maksajalle sähköpostilla ja tekstiviestillä omissa perustiedoissa oleviin osoitteisiin. Kaikki maksuja voi tarkastella pankkiliikennenäkymässä (Ostot > Maksut > Pankkiliikennenäkymä). Pankkiliikennenäkymässä näytetään myös virheelliset maksut ja ne voi käsitellä tämän näkymän kautta.

 

Lisää pankkiliikennenäkymästä: Pankkiliikennenäkymä

 

Huomioitavaa on, että pankkikohtaisesti maksuaineisto voi odottaa katetta tilille joitain päiviä, ennen kuin pankki palauttaa ne virheessä.

 

Lisää pankkikohtaisten katetarkastusten aikataulutuksesta: Pankkien yhteystiedot ja maksuajot

 

Mikäli on epäselvyys maksujen tilanteesta, suosittelen olemaan yhteydessä suoraan pankkiin tai asiakaspalveluumme. Olethan yhteydessä meihin, mikäli haluat, että katsomme tilannetta yhdessä. Voit lähettää meille viestin osoitteeseen tuki.netvisor@visma.com.

 

Mukavaa päivänjatkoa!