peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Miksi Netvisor ei pyydä kuittia?

Uutena Netvisor käyttäjänä minua ihmetyttää se, miksi Netvisor ei kysy minulta kuittia. Siis silloin kun tiliotteella on miinusmerkkinen suoritus ilman merkintöjä. Esim. firman pankkikorttiostot, minne tungen kuitin? Vien paperilla kirjanpitäjälle?

3VASTAUSTA3
Highlighted
CHAMPION ***

Re: Miksi Netvisor ei pyydä kuittia?

Kirjanpitäjäsi kiittää jos lähetät hänelle kuitista kuvan/valmiin skannauksen mahdollisine lisäselvityksineen sähköpostilla. Kirjanpitäjä kyllä tiliotteita käsitellessään bongaa tositteettomat tapahtumat ja tivaa sinulta niihin kuitteja jos et ole niitä jo hänelle toimittanut.

Visma/Netvisor tarjoaa sinulle varmasti mielellään maksullista eScan kuittiskanneripalvelua kuittihässäkkää varten, mutta kohtuullinen määrä kuitteja hoituu kyllä ilmankin.

Highlighted

Re: Miksi Netvisor ei pyydä kuittia?

Hei!

Kuten Miika totesi, meiltä löytyy erilaisia vaihtoehtoja kuittirumbaan, sekä sähköpostilla että mobiilisti. Hymiö Onnellinen Mikä on eScan? – Netvisor tukiportaali

CONTRIBUTOR ***

Re: Miksi Netvisor ei pyydä kuittia?

ezyExpense on hyvä kunhan porukka sielläpäässä  vaan on tarpeeksi hereillä. Alkuongelmia oli 2 kukautat , nyt toiminut hyvin kaksi kuukautat.

Uusi asiakas per 1.10. 2017