peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Miksi en enään pääse muuttamaan tuotteen hankintahintaa laskua tehdessä ja miksi uusi lisäämäni tuote siirtyy automaattisesti varastoitavaksi?

tekijä Anonymous

Tuotelistaukseen lisäämäni tuotteet menevät automaattisesti varastoitaviin tuotteisiin ja en pääse muuttamaan tuotteiden hankintahintoja laskuja tehdessä missä vika?
Aikaisemmin hankintahintaa on voinut muuttaa samalla kun luo laskua. Vaikeuttaa työskentelyä huomattavasti kun joudun muuttamaan jokaisen tuotteen hankintahinnan tuotelistaukseen ja päivittelemään sivua edestakaisin.
Kyseessä on korjaamolaskutus ja esim. öljynsuodattimen hinta on aina eri kun on kyseessä eri automerkki ja malli.
Kuinka pääsisin taas muuttamaan hankintahinnan laskua tehdessä suoraan laskuun ilman että pitää muuttaa se tuotelistaukseen ja miten lisään tuotteet tuotelistaukseen ilman että ne menevät varastoitaviin tuotteisiin?
Kiitoksia vastauksista/avusta.

3 VASTAUSTA3
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Mikäs on tilanne tämän ongelman osalta? Hymiö Onnellinen

Jani Korhola
VISMA

tekijä Jani Korhola

Hei Jesse,

Vika on tänään paikallistettu ja korjaamme tämän tänään siten että uusille tuotteille tätä tilannetta ei pääse enää syntymään. Tuotteilla, joillla tuo varastoitava -valinta on nyt käytössä, niin helpoin tapa korjata tilanne on se että otat tuotteen muokkaustilaan ja tallennat. Tällöin tuo varastoitava-tieto häviää ja hankintahinnan muokkaus onnistuu taas.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei Jesse,

Kiitos viestistäsi! Tämä ongelma on tekniikkamme selvityksessä ja sitä korjataan parhaillaan.

Kiitos kärsivällisyydestä.